Dior Angèlique Diorshow mono Trianon edition

Med vårkollektionen Trianon släpper Dior två stycken singelskuggor, Diorshow mono Trianon edition, i mintgrönt och lila. Jag har den lila skuggan, Angèlique, att visa er idag.

 

Dior 170 angelique Diorshow mono trianon edition

 

Dior 170 angelique Diorshow mono trianon edition1

 

Dior 170 angelique Diorshow mono trianon edition2Diorshow mono Trianon edition kommer förpackad i en ytterpåse av mörkblå sammet, och själva dosan är Diors ikoniska mörkblå med “Dior” i silvertext på locket. Inuti locket finns en spegel, och det medföljer två stycken skumgummiapplikatorer. Själva skuggan är präntad med prickar, en rosett och ordet “Dior”.

 

Dior 170 angelique Diorshow mono trianon edition3

 

Dior 170 angelique Diorshow mono trianon edition swatchAngèlique är en aningen varm lila skugga i frostfinish, som när ljuset faller på den får en kall lila ton. Formulan är krämig, högpigmenterad och smidig att jobba med, vilket är lite ovanligt när det kommer till lila skuggor – de brukar ofta ha problem med flammig, dålig pigmentering av någon anledning. Denna applicerar dock som smör, och färgen är superfin och mångdimensionell. Det enda jag inte gillar med den är att jag var tvungen att förstöra det fina mönstret när jag satte penseln i den, men smink är ju faktiskt till för att användas! Diorshow mono Trianon edition kostar 345 kr/st (ouch, men ack så fina!) och finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to Dior Angèlique Diorshow mono Trianon edition

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>