Make up store Volga microshadow

Med julkollektionen Moscow lanserar Make up store tre stycken Microshadows. Två nyanser är repromotes ur det befintliga sortimentet (Lagoon och Dagger), en av färgerna är ny och heter Volga.

 

MUS volga microshadowSkuggan kommer i Make up stores vanliga Microshadow-burkar, med genomskinligt lock och mäter ca 4 cm i diameter. Locket snäpps upp och har tyvärr rätt dåliga gängor som går sönder om man inte är extremt noga med att öppna burken snällt – vilket man sällan är. Jag vet att tanken bakom locken är att det ska vara enkelt för makeupartister att plocka bort locken för en bra översikt, men det hade varit en bättre idé att fortsätta med skruvlocken som fanns tidigare, med tanke på hur lätt gångjärnen går sönder.

 

MUS volga microshadow1Volga är en mörk, varm brun med undertoner av rött, med en frostig finish där frostskimret flashar till i turkosblått – detta är alltså en duokrom skugga. Påminner lite om MAC Club, men frostigare och mörkare och med en aningen starkare blå duokrom effekt. Applicerar du mer skugga får du mer turkosblå “flash”, applicerar du skuggan skirare blir den mer rödbrun.

 

MUS volga microshadow2

 

MUS volga microshadow swatchDen här skuggan är ett praktexempel på när Make up store verkligen lyckas bra med sin Microshadowformula – härlig krämig, högpigmenterad som bara den och applicerar jämnt och fint, Volga är verkligen en dröm att jobba med. Har du inte någon liknande nyans i din samling så är Volga väl värd att spana in, har du MAC Club eller någon annan liknande skugga och du gillar färgen är Volga värd att ta en titt på ändå eftersom den är så pass ljuvlig att jobba med. Volga microshadow kostar 140 kr och finns att köpa hos din närmaste Make up store nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Make up store Volga microshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>