bareMinerals Frame & define brow styler

Jag har alltid varit ett stort fan av brynskugga vs brynpennor – det förstnämnda ger ett mjukare och mer naturligt resultat, och produkten är mer lätthanterad när det kommer till precision så länge man använder en tillräckligt liten pensel, jag har liksom aldrig riktigt fått till det med brynpennor som jag ofta upplever som klumpiga och kladdiga. Därför var det med stor spänning jag tog mig an bareMinerals nya brynpennor, Frame & define brow styler.

 

bare minerals frame & defineFrame & define brow styler är en uppskruvbar brynpenna med tunn spets, som ska definiera och forma brynen med en naturlig färg. Pennan kommer i två nyanser, Universal light för ljusare bryn, och Universal dark för mörkare bryn. Båda är kalltonade i nyansen, för att passa brynens egna färg, och pennorna har en inbyggd borste i bakre änden som är tänkt att användas för att gradvis bygga upp färg och form. De är varken för krämiga eller för torra i konsistensen, men det gäller att se upp så att man inte skruvar upp för mycket, för då kan stiftet brytas av medan man jobbar med pennan. När du är klar så skruvar du helt enkelt ner stiftet i pennan igen, ingen kork behövs.

 

bare minerals frame & define1
Universal light, Universal dark

 

bare minerals frame & define2Dessa är de tunnaste brynpennor jag har jobbat med hittils, och det är just mikroformatet som har gjort mig riktigt förtjust. Det är enkelt att skapa definition och forma framförallt den yttre och smalare delen av brynet med dessa, och jag har framförallt använt mig flitigt av Universal dark, gärna i kombination med en brynskugga på den bredare delen av brynet, för att sedan gå loss och forma den smalare delen av brynet med Frame & define brow styler genom att “teckna” på brynet med korta, små tunna streck.

 

bare minerals frame & define swatch
Universal dark, Universal lightJag har inte jättemycket bryn att jobba med från början och trimmar dessutom ner dom en hel del för att få lagom långa hårstrån att jobba med, så jag formar en hel del på fri hand för att få fram formen på mina bryn. Nedan ser ni mitt nakna bryn vs ett bryn ifyllt med Frame & define brow styler i båda nyanserna – den ljusaste nyansen har jag använt på den bredare delen av brynet, och den mörkare nyansen där brynet börjar smalna av. Dock har brynpennor en tendens att lätt smeta när man använder dom på egen hand, så jag föredrar att använda pennor i kombination med skugga för att på så sätt fixera pennan och för att skapa mjukare och lite mer naturliga linjer, men har man ont om plats i sminkväskan när man t.ex. reser fungerar dessa två ypperligt ihop med varandra utan komplement av brynskugga.

 

bareMinerals frame & define swatch1
Nakna bryn vs. bryn ifyllda med Frame & define brow styler (ljusaste nyansen på bredare delen av brynet, mörkare nyansen på smala delen av  brynet)Jag kan faktiskt inte tänka mig att gå tillbaka att jobba med enbart skugga på mina bryn nu, dessa pennor ger sådan oerhört fin precision och gör det hur enkelt som helst att skapa en fin form till framförallt den yttre delen av mina bryn! De är lite i dyraste laget för min plånbok dock, så när dessa är slut ska jag nog testa Anastasias variant Brow wiz, som verkar påminna om dessa men kostar nästan en hundralapp mindre och dessutom finns i hela fyra nyanser. bareMinerals Frame & define brow styler kostar 275 kr/st och finns att köpa hos bland annat Kicks, Åhléns, NK och Sephora. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

19 comments to bareMinerals Frame & define brow styler

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>