Swatches: OPI Gwen Stefani collection

Förutom vårkollektionen Brazil, så lanserar OPI även ett samarbete med Gwen Stefani i vår. Kollektionen består av 7 lack och ett speciellt underlack, jag har 6 av de vanliga färgade lacken att visa er – de andra två lacken har jag inte fått så mycket mer information om än mer än att det är ett kit med ett kromnagellack som heter Push and shove och ett specialunderlack som heter Lay down that base, som ska ge Push and shove en spegelblank kromeffekt likt minx-dekaler. Får återkomma när jag har fått mer info om dessa. Här kommer i alla fall flaskbilder och swatches på resterande 6 lack!

 

OPI x Gwen Stefani

 

OPI in true stefani fashion swatch
In true Stefani fashion

 

OPI love angel music baby swatch
Love.Angel.Music.Baby

 

OPI 4 in the morning swatch
4 in the morning

 

OPI hey baby swatch
Hey baby

 

OPI over & over a-gwen swatch
Over & over a-Gwen

 

OPI i sing in color swatch
I sing in colorJag är fullkomligt kär i 4 av dessa lack: svarta 4 in the morning och Love.Angel.Music.Baby som är i den nya Satin-finishen (matt med skimmer/lyster), glitterbomben In true Stefani fashion, och det underbart godisrosa Hey baby. De andra två lacken är också himla fina, men känns inte lika speciella – OPI har många liknande röda lack i sitt sortiment sedan tidigare. Klassiskt röda Over & over a-Gwen (som jag har uppfattat att det enbart kommer att säljas i ett kit med nageldekorationer) är dock riktigt fint och enormt trevligt att lacka med, så det är värt att spana in om du mot all förmodan inte har ett klassiskt rött krämlack i din samling redan. Själv blir jag alltid lika förvånad över hur mycket jag älskar röda krämlack när jag väl lackar med dom på naglarna, det är en klassiker av en anledning! OPIs Gwen Stefani-kollektion landar i butik under januari 2014, är det något av lacken i kollektionen du blir sugen att lägga vantarna på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Swatches: OPI Gwen Stefani collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>