Swatches: OPI Brazil

Vi är just nu inne i den mörkaste delen av året, så trots att julen inte är förbi än så tycker jag att vi tar oss en kik på vårens kollektion från OPI som heter Brazil – för i alla fall jag behöver en färgklick att pigga upp vintermörkret med! Lacken är 12 till antalet (plus ett set med minilack i neon liquid sand, som jag tyvärr inte har att visa er) och lanseras här i Sverige under januari månad 2014.

 

OPI Brazil

 

OPI don't bossa nova me around swatch
Don’t bossa nova me around (creme)

 

OPI taupe-less beach swatch
Taupe-less beach (creme)

 

OPI I são paulo over there swatch
I são paulo over there (creme)

 

OPI next stop... the bikini zone swatch
Next stop…the bikini zone (shimmer)

 

OPI scores a goal swatch
OPI scores a goal (creme)

 

OPI amazon... amazoff swatch
AmazON…AmazOFF (creme)

 

OPI I just can't cope-acabana swatch
I just can’t cope-acabana (creme)

 

OPI where did suzi's man-go swatch
Where did Suzi’s man-go? (creme)

 

OPI toucan do it if you try swatch
Toucan do it if you try (creme)

 

OPI live love carnaval swatch
Live.Love.Carnaval (creme)

 

OPI red hot rio swatch
Red hot Rio (jelly creme)

 

OPI kiss me I'm brazilian swatch
Kiss me I’m Brazilian (creme)

 

Visst är färgpaletten fantastisk? Jag hade gärna sett ett blått lack i kollektionen, och tre taupe-lack känns väl lite overkill, men i övrigt är det en sprudlande härlig mix av glada färger som får mig att tänka på tropiska blommor! Gröna AmazON… AmazOFF är en sån där färg som är helt omöjlig att fånga på bild med kameran, speciellt när det är dåligt ljus ute – tänk er den mer djup och intensiv, den är riktigt fin i verkligheten! Mina favoriter är I just can’t cope-acabana (som har en helt okej formula för att vara ett gult lack!), AmazON…AmazOFF, Next stop… the bikini zone, Toucan do it if you try, Where did Suzi’s man-go och Live.Love.Carnaval. Det här är en riktig krämlacksfest, endast två lack är inte är krämformula – inget fel med krämlack i och för sig, men det hade varit kul med lite mer variation i finish. Vad tycker ni om Brazil-kollektion? Någon av färgerna som lockar?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Swatches: OPI Brazil

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>