Swatches: Essie Luxeffects 2013

Var det någon mer än jag som satte i halsen när vi fick veta att konservativa Essie släpper en kollektion enbart med fabulösa, härliga GLITTER nu i vinter? Kollektionen heter Luxeffects och beskrivs av Essie som “the cherry on top” på en festmanikyr, som att sätta på sig en paljettopp fast på naglarna. Nyanserna är 5 till antalet här i Sverige (det verkar släppas ytterligare 2 nyanser i USA) och är tänkta att bäras ovanpå ett annat färgat lack – men har man tålamod att lacka många lager kan man få en riktigt läcker effekt med enbart luxeffects-lack på nageln.

 

Essie luxeffects 2013

 

Essie pure pearlfection swatch
Pure pearlfection

 

Essie as gold as it gets swatch
As gold as it gets

 

Essie set in stones swatch
Set in stones

 

Essie Stroke of brilliance swatch
Stroke of brilliance

 

Essie A cut above swatch
A cut above4 av lacken (a cut above, as gold as it gets, pure pearlfection och set in stones) är repromotes från 2011, medan blå Stroke of brilliance verkar ha släppts under 2012. Jag kanske minns fel, eller så har jag missat något, men jag har för mig att dessa lack inte har kommit hit till Sverige tidigare i alla fall, så för mig gör det inte så mycket att samtliga lack verkar ha släppts på andra sidan Atlanten förut, då de är helt nya för mig. Synd bara att vi inte fick årets två andra nyanser hit också! I alla fall, tillbaka till lacken: vi har 3 stycken spegelblanka chunky glitters (a cut above, set in stones och stroke of brilliance), ett lack med skimmerflagor (as gold as it gets) och ett lack med diskret miniskimmer (pure pearlfection). Det är de 3 förstnämnda som har vunnit mitt hjärta – här snackar vi ordentligt blingbling! Älskar att glitterpartiklarna har olika storlekar, och hur pass reflektiva de är. Dessa vill jag göra en gradientmanikyr med =) Lacken ska finnas ute i svensk butik nu och kostar 129 kr/st – blir ni sugna på något av dessa effektlack, eller har ni redan hunnit spana in dem de tidigare åren de har släppts på den amerikanska marknaden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Swatches: Essie Luxeffects 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>