Viva la Diva Skyfall, Cyber kiss, Moonwalk & Super nova lipstick

Med höst/vinterkollektionen Stairway to heaven släpper man 4 läppstift med rymdinspirerade namn: Skyfall, Cyber kiss, Moonwalk och Super nova.

 

Viva la diva f-w 13 lipsticks1Hylsorna på stiften är gjorda i lätt metall som har lite tyngd i handen. Locket har bra snäpplås så det inte riskerar att åka upp om man har med sig det i väskan, och korken är dekorerad med små stenar. Själva stiften har en svag, syntetiskt fruktig doft som faller mig i smaken, och samtliga stift innehåller vårdande vitamin E.

 

Viva la diva f-w 13 lipsticksSkyfall är en kall fuchsiarosa med cremefinish, och är krämigt och härligt, men ändå lätt att hantera på läpparna – det är det torraste av de fyra stiften. Det här är en klassisk nyans som är gångbart på det allra flesta, nu i höst känns den här nyansen helrätt!

 

Viva la diva 116 skyfall lipstick

 

116 SkyfallCyber kiss är knalligt neonrosa och är väldigt krämigt och glossigt i finishen. Det är ett av de mer krämigare stiften av de fyra, men det går ändå att få bra täckning med det utan att dra bort färg från underliggande lager. Det känns riktigt mjukt och återfuktande på läpparna, men kladdar av sig ganska lätt, så en läppenna som bas kan vara att föredra. En riktig neonpop i höstmörkret!

 

Viva la diva 117 cyber kiss lipstick

 

117 Cyber kissMoonwalk blev jag hur glad som helst över att se i kollektionen, hur ofta produceras det metalliska skogsgröna läppstift hos “vanliga” sminkmärken liksom?! Modigt och himla kul! Tyvärr lämnar formulan lite att önska, det hade tjänat på att vara torrare i konsistensen då man lätt “drar av” färg när man lägger på mer, eller att det liksom gnuggas bort när man gnuggar läpparna mot varandra. Grönt ska liksom vara grönt, utan att den egna läppfärgen lyser igenom. Med en penna under blir det dock mycket bättre. Faktiskt bärbart (kanske inte till jobbet dock) om man är noga med basen och inte bär så mycket annan makeup i övrigt. Inte något för alla, men riktigt coolt på de som vågar!

 

Viva la Diva 118 moon walk lipstick

 

118 MoonwalkSuper nova är även det ganska krämigt i konsistensen, och färgen är en djup plommonnyans. Färgen är lite genomskinlig, så det finns risk att det blir flammigt på läpparna, så grunda med en läppenna är en bra idé även här. Dock skönt, återfuktande och mjukt på läpparna, och färgen är en höstig vamp-bärnyans som är perfekt för årstiden.

 

Viva la diva 119 super nova lipstick

 

119 Super novaViva la Divas läppstift kostar 70 kr/st och finns att köpa bland annat hos Lindex och Åhléns, och Stairway to heaven-nyanserna ska finnas ute i butik nu. Min favorit av de fyra är helt klart Skyfall, med sin snygga färg och härliga formula, och Cyber kiss är även det en favorit med sin härliga neonrosa nyans. Har ni hunnit spanat in dessa i butik än? Något ni fastnade för?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Viva la Diva Skyfall, Cyber kiss, Moonwalk & Super nova lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>