Michael Kors Beam Bronze powder

I Michael Kors beauty collection, som lanserades i butik nyligen, hittar vi tre stycken Bronze powders, en nyans för varje del av kollektionen – Sporty, Sexy och Glam. Jag fick med mig Glam-bronzern Beam hem från pressvisningen förra veckan, och jag tänkte att vi skulle ta en lite närmare titt på den idag.

 

Michael Kors Beam bronze powderBronze powder kommer i en stor, kvadratisk gulddosa i tung blank metall med “Michael Kors” inpräntat i locket. Inuti locket finns en stor spegel, och själva pudret är en rund kaka ca 10 cm i diameter. Pudret är svagt parfymerat med tuberos, sandelträ och svarta vinbär, och nyansen beskrivs som en strålande, djup kopparnyans.

 

Michael Kors Beam bronze powder1Pudret är otroligt finmalet och lättapplicerat, och glider lätt på huden med massor av pigment utan att bli flammigt eller ojämnt. Det har ordentligt med lyster, så det här är inget för dig som gillar matta bronzers – här snackar vi bronziga kinder med massor av glow, och pudret kan även med fördel appliceras t.ex. i dekolletaget. Nyansen är en neutral bronze som drar aningen åt det kalla hållet, vilket gör att det passar de allra flesta hudtoner, och kan enkelt appliceras både skirt och mer täckande beroende på hur mycket färg och lyster man är ute efter.

 

Michael Kors Beam bronze powder2

 

Michael Kors Beam bronze powder swatchJag önskar att jag hade fått hem det här pudret i somras när jag hade haft solkyssta kinder, då hade det varit alldeles ljuvligt att bära på kindbenen för härlig lyster och maximalt framhävande av min bränna. Inget fel på det på höstbleka kinder heller dock, då det ger en väldigt fin lyster och värme till glåmig hy, och det är väldigt fint att använda även på ögonlocken! Jag är lite försiktig runt områden där jag har förstorade porer dock, då den kraftiga lystern framhäver dessa en aning. Michael Kors Bronze powder kommer i tre nyanser och kostar 415 kr/st hos Kicks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Michael Kors Beam Bronze powder

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>