OPI Wharf! Wharf! Wharf!

Jag har hittills bara testat skimriga och glittriga varianter av socker/sandlack, så häromdagen blev jag himla nyfiken på mörkblå Wharf! Wharf! Wharf! ur OPIs höstkollektion San Francisco, som har en cremefinish men ändå en Liquid sand-struktur.

Wharf! Wharf! Wharf! påminner mig lite om knottrig plast när det väl har torkat ner på nageln, lite som den anti halk-yta man har på fritidsbåtars skrov för att man inte ska halka när det är blött. Jag hade gärna sett att det torkade helt matt utan någon som helst glans för att få lite mer sandkänsla, som det är känns det som sagt mest som plast och ena sekunden älskar jag det, andra sekunden hatar jag det. Jag föredrar nog trots allt de skimrande varianterna av Liquid sand, men man måste ju variera sig lite! Jag lackade tre lager, men det hade egentligen räckt gott och väl med två, och formulan var trevlig och lätt att jobba med. Jag använde Essie Ridge filling base coat som underlack.

 

OPI Wharf! Wharf! Wharf!

 

OPI Wharf! Wharf! Wharf!1

 

OPI Wharf! Wharf! Wharf!2

 

OPI Wharf! Wharf! Wharf!3In English: The other day, I felt like trying out one of the creme Liquid sands I’ve got at home, because I’ve only tried the glitter ones so far. I chose Wharf! Wharf! Wharf! from OPI’s fall collection San Francisco, a dark blue liquid sand that dries down to a finish that reminds me of structured plastic. I think I would have preferred it a bit more matte, but I go back and forth between loving it and hating it. I think I do prefer the glitter ones, after all, but it’s fun to change things up a bit sometimes! I did three coats, but two had been sufficient, and the formula was nice and a pleasure to work with.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to OPI Wharf! Wharf! Wharf!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>