Vinnare i Rapsodine-tävlingen

Nu är det dags att dra en vinnare i Rapsodine-tävlingen som avslutades vid midnatt i fredags. Samtliga ni som hade varit med och tävlat (förutom en av er som hade glömt att maila svaren – kom ihåg att läsa igenom tävlingsreglerna ordentligt!) hade lämnat rätt svar – duktiga ni är! Rapsodines lite lyxigare serie heter så klart Ekoraps, och den vårdande eteriska oljan från Tasmanien som har gett namn till flera av Rapsodines produkter heter Kunzeaolja. Vinnaren av kitet drog jag med hjälp av en slumptalsgenerator och heter…

vinnare rapsodine sept13

Grattis Agnes! Jag har mailat dig angående dina kontaktuppgifter, jag behöver svar på detta mail inom 48 timmar, annars går vinsten vidare. Har du inte fått något mail, kolla i skräpkorgen för ibland fastnar vinnarmailen där. Ditt pris kommer på posten inom kort!

In English: Congratulations to reader Agnes who won a product kit from Rapsodine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Vinnare i Rapsodine-tävlingen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>