Glossybox – Augustiboxen 2013

Temat för Augusti månads GlossyBox är Beauty is golden, inspirerat av sensommarens gyllene sommarljus. Min box innehöll:

 

glossybox aug 1350 respektive 30 ml provflaskor på Redkens nya serie Diamond oil shampoo och conditioner (fullsizepris 280 kr/300 ml resp 320 kr/250 ml), en 50 ml provburk av The Body Shops ännu ej lanserade Honeymania Body butter (fullsizepris 185 kr/200 ml),  en duoögonskugga från Model Co vid namn Bronzed goddess duo eye shadow (värde 179 kr), en tuscheyeliner, Onyx black eyeliner från Be a bombshell (värde 120 kr) och ett nagellack från Claudia i nyansen Fancy pansy (värde 45 kr/11 ml).

En riktigt rolig box tycker jag! Framförallt tycker jag att det var kul med Honeymania-body buttret från The Body shop som inte har lanserats än, jag ska på bloggvisning för denna serie den 18/9 så det var extra spännande att få smygsniffa på doften som är ganska blommigt honungsaktig och inte så söt. Tyvärr var min ögonskuggsduo från Model Co trasig och hade läckt puder i hela boxen, trist men sånt som händer (och GlossyBox brukar ersätta produkter som har gått sönder i frakten om man mailar dom och säger till). Ska även bli kul att testa Redkens nya schampo och balsam, jag fick nyss hem håroljan i samma serie, och tusch-linern från Be a bombshell verkar vara en nästan exakt kopia på L’oréals nya Super liner Blackbuster. Lacket från Claudia var i en härlig höstlila färg så det kommer få pryda mina naglar inom kort! Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: Swedish GlossyBox for August had the theme “Beauty is golden”. My box contained sample bottle of Redken Diamond oil shampoo and conditioner, a 50 ml sample jar of the upcoming launch from The Body Shop, Honeymania Body butter, a duo eyeshadow from Model Co called Bronzed goddess duo eye shadow (which sadly had shattered in transit), a liquid pen eyeliner Onyx black eyeliner from Be a bombshell, and a nail polish from Claudia in Fancy pansy. I’m really satisfied with this month’s box, especially excited about the honeymania body butter which has a more flowery like honey scent than a sweet one (I will attend a blog event reveling this range on september 18th, so stay tuned!). 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

21 comments to Glossybox – Augustiboxen 2013

 • Vilken fin färg du fick på ditt lack 🙂
  Vad jag fick i min blogg går att läsa här: http://sofiebackstrom.spotlife.se/2013/08/28/glossybox-augusti/

 • Fick samma som dig fast shampoot och balsamet var från ett annat märke och så fick jag en annan färg på nagellacket!

  Jag är riktigt nöjd med innehållet! Tyckte det var en väldigt bra blandning den här gången och jag kommer testa och använda allt! 🙂

 • Linda

  Jag fick en större tester på Elizabeth Ardens edp Untold istället för ögonskuggorna och färgen jag fick på lacket var Ocean Deep.

 • Emma

  Fast honeymanian va ute i min lokala butik i förra veckan.. Men dom kanske fuskar?

 • Sara A

  Jag fick samma som du, men istället för ögonskuggan en fullsize saltvattenspray från Larsson & Lange (och den gillade jag!). Känns som om man får lite för många nagellack, dock, har väl varit ett per box hela året. Gillade kombon schampoo och balsam, att man fick båda. Och kul med honungskrämen!

 • Sara A

  Ah, förresten. Det var ju i juliboxen den där saltvattensprayen kom. Jag fick Untold-parfymen, så var det. Dock var den ju galet trist, luktade som vilken generisk budgetparfym som helst från de senaste 20 åren.

 • bella

  jag fick ögonfransar, ljusrosa nagellack som kändes sådär, id-shampoo o balsam som luktar väldigt gott, bodyshopkrämen o eyelinern.

  kände lite när jag såg eyelinern att jag nog fått 5-6 stycken hittills och att jag nog skriker om jag får en till… 🙂 orkade inte öppna den, så om det är en tuschliner är det ju lite annorlunda iaf 🙂

  krämen luktade gammalt kakaoflott efter en stund på huden :/

 • Vi fick exakt samma den här månaden. Och nu kom jag på att jag måste lukta på Honeymania-smöret!

 • Jag blev hyssad nöjd med min 🙂 dock hade produkter läckt och skuggan hade smulats sönder så jag ska få nya produkter. Annars var det bra 🙂

 • Jag fick också eyelinern, och eftersom jag är i en ordentlig eyelinerfas så älskar jag att de varit mycket sådant på senaste. Provade den idag och jag gillade den tjocka spetsen. Sen fick jag ett ljusrosa nagellack vilket jag blev lite besviken över färgmässigt, tycker det är tråkig med en sådan färg nu såhär inför hösten. Hade gärna fått något murrigare! Jag fick även en parfym och en hudlotion eller om det var duschkräm från… jag tror det var Mexx, men den hamnade direkt i soptunnan eftersom det sved något otroligt när jag provade den på armen. (Känns inte rätt att ge vidare något man själv inte vill ha när man fått en sådan reaktion av det.) Loreals nya CC-cream fick jag, men precis som deras BB-cream är den för mörk för mig, nästan åt ett orange hål (min pojkvän gillade det dock, “tycker det är fint när du är ite brun). Fick ta min vanliga foundation som “highliter” och det funkade väl halvbra men tyckte inte att själva cc-creamen smälte in så bra i huden så såg lite hafsigt ut. Sist var det ett mjällschampoo från Neccin, eller ett mjällförebyggande, tydligen kunde man använda det oavsett. Själv har jag galet torr hud, likaså hårbotten så kommer väl i alla fall testa det eftersom det skulle ha lugnande och återfuktande egenskaper.

  Köpte för övrigt det där schampoot och hårmasken/balsamet du skrev om, helt tappat namnet nu. Men är bruna pumpflaskor med grön etikett på. Fritt från sulfater och sådant. Älskar det! Speciellt masken som luktar amazing. Så tack för det tipset =)

 • Efwa

  Vi fick inte samma alls. Tror det enda var linern. Men den var jag jättebesviken över.

  Det står att den är vattenfast men jag har nog ingen liner som kladdar så mycket som denna gjorde. Den är inte ens vattenresistent. Inte smudge-fast heller.

 • Hannah

  Hej vet du om någon hemsida inom Europa (helst så man slipper alla extra avgifter) som säljer nyx till ett bra pris?

  Kram 🙂

 • Marie

  Vi fick exakt samma saker, fast min ögonskugga va hel dock.. Har på mig nagellacket nu och gillar det skarpt.. Riktigt “höstligt” och fint 🙂

 • […] absolut största nyheten för hösten, som många redan har hunnit få tjuvtesta i och med augusti månads GlossyBox, är nya kroppsvårdsserien Honeymania. Serien är baserad runt fuktighetsbevarande ekologisk […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>