Swatches: Essie hösten 2013

Jag gav ju er en liten smygkik på höstens nyanser från Essie häromdagen, idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmare på flaskbilder och swatches! Kollektionen består som vanligt av 6 nyanser och är denna säsong inspirerad av tyger och texturer.

 

Essie hösten 2013

 

Essie twin sweater set swatch
Twin sweater set

 

Essie the lace is on swatch
The lace is on

 

Essie After school boy blazer swatch
After school boy blazer

 

Essie for the twil of it swatch
For the twill of it

 

Essie cashmere bathrobe swatch
Cashmere bathrobe

 

Essie vested interest swatch
Vested interestJag gillar verkligen den här kollektionen, perfekta höstnyanser med både klassiker och lite mer oväntade nyanser. Min favorit är stjärnnyansen For the twill of it som lyfts fram lite extra i och med denna kollektion, men gillar även gråglittriga Cashmere bathrobe, röda kräm-jellylacket Twin sweater set och fuchsiaskimrande The lace is on lite extra. Kollektionen är på väg ut i butik nu och lacken kostar 129 kr/st, något av dessa ni blir lite extra sugna på? 

In English: Here are some bottle pics and swatches of the Essie fall collection for 2013! The collection is inspired by fabrics and textures, and consists of 6 shades. My favourite is the star shade For the twill of it, but I also like Cashmere bathrobe, Twin sweater set and The lace is on a bit extra, but all 6 are gorgeous! What do you think of this collection?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Swatches: Essie hösten 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>