Pressvisning: Nyöppning av Åhléns citys skönhetsavdelning!

I fredags förmiddags slog Åhléns city i Stockholm äntligen upp portarna till sin nyrenoverade skönhetsavdelning på markplan och startade dagen med pressfrukost för journalister, branschfolk och ett fåtal bloggare, jag hängde med Tina och Linda. Arbetet har pågått under två års tid för att uppdatera, modernisera och utöka skönhetsavdelningen, och nu är det äntligen färdigt.

 

10På skönhetsavdelningen på markplan, vars yta har utökats till totalt 2500 kvm, hittar vi till vänster om huvudentrén “klassiska” märken som Clinique (som har ett nytt smart armbandssystem för att optimera sin service), Estée Lauder, Lancôme med flera. Till höger om huvudentren hittar vi den “kreativa hörnan” med märken som Make up store, Bobbi Brown, Kiehls, Laura Mercier, MAC (som har fått en stor och uppdaterad disk, vilket vi tackar för då den gamla var väldigt trång), bareMinerals och Armani.

 

11
MAC har fått en ny, större och luftigare disk

 

9

 

8
Åhléns city är en av de första butiker där Make up store har installerat sitt nya butikskoncept

 

2

 

3
Bobbi Brown är ett av 6 helt nya märken på Åhléns city

 

7
Hos Clinique finns det smarta armband att använda sig av för att få den service du önskar

 

1
Laura Mercier finns numera på Åhléns city! Här är höstkollektionen, highlighterpudret ser ju bara för fantastiskt ut.Längre in hittar vi ett parfymrum på över 350 kvm, vars väggar pyntas av ett specialdesignat kakel med illustrationer av Stina Wirsén. Parfymrumet omges av lyxmärken som Chanel, Dior, YSL, Elizabeth Arden med flera, och här finns även en pop-up-yta som på invigningsdagen huserade ett doftdejting-event.

 

18

 

17
Stina Wirsén står för de vackra illustrationerna på väggarna i doftrummet…

 

4
…och de pryder även en limited edition-upplaga av Åhléns egna märke Å’s produkter

 

13
Dior hade en gigantisk Miss Dior-doftande rosflakong på plats i sin disk

 

14

 

15
Armanis nya doft Sí säljs exklusivt på Åhléns city

 

12
I pop-up-utrymmet var det uppdukat för doftdejtingNärmast mitteningången hittar vi naturvänliga märken som Origins och The body shop, som även har sällskap av SPA-märket Bliss. Nästintill hittar vi hudvårdsexperterna Dermalogica och Decléor, som har fått egna behandlingsrum. En trappa ner hittar vi som tidigare hårvård, styling, nagellack och budgetmärken som till exempel Maybelline, IsaDora, Nivea, Lumene med flera.

 

6
Hos hudvårdsdiskarna Decléor och Dermalogica kan man även få behandlingar på plats

 

5
På tunnelbaneplan hittar vi som tidigare hårvård, nagellack och billgare märkenÅhléns city har verkligen fått ett lyft i och med den nybyggda skönhetsavdelningen, det känns verkligen större, luftigare och bättre planerat, och inredningen känns modern och smakfull. Jag tycker dock att de kanske kunde ha slängt upp hårvård, naglar och övriga skönhetsmärken på markplan för ett helt plan med bara skönhet, det känns lite som att accessoarerna i änden som inte huserar skönhet känns lite undanskuffat på något sätt. Jag gillar även det nya caféet med det fyndiga namnet Café Å lait, som även det ligger på markplan i anslutning till en uteservering, som gör det enkelt att ta en paus i shoppingen och där vi dessutom fick smaka på en väldigt god frukostbuffé i samband med öppningen. All in all, jag kommer definitivt att besöka Åhléns skönhetsavdelning oftare nu än vad jag gjorde innan nu när allt är färdigställt, här hittar man verkligen det allra mesta under ett tak! Har ni hunnit spana in Åhléns nya skönhetsavdelning? Vad tycker ni om den?

In English: Åhléns city in Stockholm re-opened a brand new, re-furnished beauty department last friday, a whooping total of 2500 square meters makes it the largest beauty department in all of the nordic countries. So excited about it, it feels so much spacious and there are a LOT of brands all under one roof now, looking forward to do a lot of beauty related shopping here =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Pressvisning: Nyöppning av Åhléns citys skönhetsavdelning!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>