Swatches: OPI Mariah Carey Christmas collection by OPI

Sommaren är inte slut på långa vägar och julen är långt borta, men jag kan inte låta bli att visa er de här finingarna från OPIs julkollektion Mariah Carey Christmas collection by OPI! Temat går i guld, rött och dämpade liquid sand-färger, med en nyans här och var som bryter av lite mot resten av lacken. Det är 18 lack totalt: 12 vanliga, och 6 liquid sand.

 

OPI Mariah Carey christmas collection by OPI

 

OPI emotions swatch
Emotions (liquid sand)

 

OPI Kiss me at midnight swatch
Kiss me at midnight (liquid sand)

 

OPI Baby please come home swatch
Baby please come home (liquid sand)

 

OPI Make him mine swatch
Make him mine (liquid sand)

 

OPI Silent stars go by swatch
Silent stars go by (liquid sand)

 

OPI It's frosty outside swatch
It’s frosty outside (liquid sand)

 

OPI Ski slope sweetie swatch
Ski slope sweetie

 

OPI I snow you love me swatch
I snow you love me

 

OPI My favourite ornament swatch
My favourite ornament

 

OPI Wonderous star swatch
Wonderous star

 

OPI All sparkly and gold swatch
All sparkly and gold

 

OPI Warm me up swatch
Warm me up

 

OPI Visions of love swatch
Visions of love

 

OPI Sleigh ride for two swatch
Sleigh ride for two

 

OPI Cute little vixen swatch
Cute little vixen

 

OPI Underneath the mistletoe swatch
Underneath the mistletoe

 

OPI In my santa suit swatch
In my santa suit

 

OPI All I want for christmas is OPI swatch
All I want for christmas is OPIMin absoluta favorit i den här kollektionen är svarta liquid sand-lacket Emotions, det ser ut som lakritsströssel på naglarna och är ungefär hur läckert som helst. Övriga liquid sand-lack är av samma typ som Orlys och Depends, med större silverpartiklar i, vilket inte riktigt faller mig i smaken, jag är mer förtjust i dom som har en jämn, finkornig sandyta. I snow you love me har prismatiska partiklar som är hur vackra som helst, men det är ett riktigt “fiska-dutta-lack”, svårt att få upp glittret på penseln och sen svårt för dom att släppa penseln när man väl har fått tag på dom… Övriga finingar i kollektionen enligt mitt tycke är Ski slope sweetie, Warm me up, In my santa suit, Underneath the mistletoe, All sparkly and gold och Cute little vixen. I mitten av november förväntas dessa lack dyka upp i butik och de kostar som vanligt 150 kr/st, är det något lack som har fångat ditt intresse lite extra av dessa?

In English: Summer is far from over, and christmas is many months away, but I just couldn’t keep myself from sharing these gorgeous polishes from the OPI christmas collection Mariah Carey Christmas collection by OPI with you guys! There are 18 polishes in total, 12 regular and 6 liquid sands. My absolute favourite of them all is the black liquid sand Emotions, it’s just so damn cool! I also like Ski slope sweetie, Warm me up, In my santa suit, Underneath the mistletoe, All sparkly and gold, Cute little vixen and I snow you love me (which is a pain in the ass to work with though, but OH so beautiful!). These will be avaialble in november.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

24 comments to Swatches: OPI Mariah Carey Christmas collection by OPI

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>