IsaDora Diva pink & Vintage wine Color chock glossy lip stain

Med höstkollektionen Color chock lanserar IsaDora nya läpprodukten Color chock glossy lip stain. Som namnet antyder är det ett gloss, läppstift och lipstain i ett. Produkten kommer i fem nyanser, jag har Diva pink och Vintage wine att visa er.

 

IsaDora color chock glossy lip stainColor chock glossy lip stain kommer i vanliga läppglanstuber med en filtspetsapplikator. IsaDora beskriver produkten som ett “longlasting gloss”, som ska verka fuktgivande, ha en behaglig och klibbfri känsla på läpparna och ha hög pigmentering. I tuben påminner produkten mycket karamellfärg i geléform, både i konsistens och utseende, och de har en lätt doft av något som påminner mig om vaniljpunsch.

 

IsaDora Diva pink color chock glossy lip stain
Diva pink

 

IsaDora Vintage wine color chock glossy lip stain
Vintage wineDiva pink är starkt chockrosa med varm underton, och Vintage wine har en härlig djup bärfärg med ett stänk av lila. Båda färgerna är rikt pigmenterade i intensiva nyanser och glider på jämnt och fint på läpparna. De känns mjuka och sköna och förvånansvärt oklibbiga för att vara så glossiga, och torkar inte ut läpparna trots long-lastingeffekten.

 

IsaDora Diva pink color chock glossy lip stain1
Diva pink

 

IsaDora Vintage wine color chock glossy lip stain1
Vintage wineJag testkörde Diva pink en eftermiddag på jobbet (14-21.30), och själva glosseffekten (som brukar vara det som mattas av först) höll sig kvar imponerande länge på läpparna, ca 3 timmar och delvis genom en måltid. Färgen satt kvar som berget, när jag kom hem på kvällen var läpparna fortfarande rosa, om inte lika intensivt som när jag precis applicerade, och färgen hade mattats av fint på ett naturligt sätt utan att bli fläckigt och flammigt. Tas bort gör de enklast med en oljebaserad makeupremover.

 

Diva pink

 

Vintage wineJag är imponerad av hållbarheten på dessa, de är visserligen inte kyssäkta men är du ute efter en glossig stark läppfärg som håller sig bra på plats hela kvällen och genom en måltid är dessa väl värda att spana in! Color chock glossy lip stain finns ute i butik nu och kostar 129 kr/st.

In English: IsaDora Color chock glossy lip stain are a mix between a lipstick, a lipstain and a gloss and are described as hydrating, long-lasting and comfortable on the lips. It comes in five shades in regular lipgloss applicators, I’ve tried Diva pink (bright warm pink) and Vintage wine (deep berry with a hint of purple). Both are highly pigmented and applies evenly, and feels nice and soft on the lips without drying them out. They have a high-gloss effect but doesn’t feel that tacky on the lips, and the gloss effect lasts quite long on my lips – about 3 hours or so and after that decently through a meal. The colour lasted on my lips for about 8 hours, it had faded since I applied it but in a nice and natural way without being blotchy. Really impressed by the lasting time on these, they are not kiss-proof but if you’re looking for a glossy lip product that lasts well through a night out, these are worth checking out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to IsaDora Diva pink & Vintage wine Color chock glossy lip stain

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>