Smashbox Black cherry Fade to black Be legendary lipstick

Nu i augusti landar höstkollektionen Fade to black från Smashbox i Svenska Kicks-butiker. Jag har tidigare visat er en av ögonskuggspaletterna och tänkte att vi idag skulle kika lite närmare på ett av de två läppstiften, Black cherry.

 

Smashbox Black cherry Fade to black be legendary lipstickBlack cherry kommer i samma fyrkantiga metallhylsa med snäpplock som de vanliga Be legendary-läppstiften, och färgen beskrivs som “sheer berry”. Det innehåller vitamin C och E för att skydda läpparna, och har en svag doft av vanilj.

 

Smashbox Black cherry Fade to black be legendary lipstick1

 

Black cherryI hylsan ser Black cherry väldigt väldigt mörk ut, vilket kan vara rätt avskräckande, men eftersom det är en skir formula så blir det en väldigt bärbar, saftig bärfärg på läpparna med lite glans. Det känns mjukt och skönt på läpparna, torkar inte ut och nöts bort fint eftersom det är en skir formula och en väldigt “läppnära” färg. Superfint och helrätt i höst! Smashbox Fade to black Be legendary lipstick kostar 190 kr/st och finns i butik från och med den 19:e augusti.

In English: Black cherry is one out of two Fade to black Be legendary lipsticks that are released with the Smashbox fall collection Fade to black. It comes in the same square metal tube as the regular Be legendary lipsticks, and the color is described as “sheer berry”. It has got a faint vanilla scent. It looks very dark and vampy in the tube, which might be intimidating for some, but since it’s a sheer formula, it applies a very wearable, juicy berry colour with some shine to it. It feels soft and comfortable when worn, doesn’t dry the lips and wears off nicely since it’s a sheer formula. Very trendy for fall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Smashbox Black cherry Fade to black Be legendary lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>