Make up store Jelly lipstick

Läppstiftet med samma namn som augustikollektionen från Make up store beskrivs som “jelly” i konsistensen, och är ett svagt orange/korallfärgat genomskinligt stift (tänk push up-klubba, ni vet såna som fanns på 90-talet) med lite skimmer i.

 

MUS jelly lipstickStiftet kommer i MUS vanliga läppstiftshylsa, och har ingen direkt doft eller smak. Det har en väldigt diskret och skir färg, som mest värmer upp den egna läppfärgen lite och adderar lite skimmer.

 

JellyTyvärr blev jag gruvligt besviken på detta, liknande stift med jellykonsistens som jag har testat har varit hur sköna som helst på läpparna och gett en schysst transparent färg, men Jelly gör liksom inget för mina läppar. Konsistensen är torr och nästan lite seg, vilket gör det svårt att måla på läpparna, och med tanke på den näst intill obefintliga färgen i kombination med texturen så använder jag hellre ett lätt skimrigt läppglans. Gör om, gör rätt, Make up store, för idén är god! Jelly lipstick finns ute i butik nu och kostar 170 kr.

In English: Lipstick in Jelly from Make up store’s collection with the same name is a sheer orange/coral lipstick with shimmer and a jelly consistency – the stick itself is basically see-through. The colour it adds is very discrete, it warms up the lips a bit and adds a bit of shimmer. I’m so disappointed in this, the texture is dry and almost a bit rubbery which makes it a pain to apply, and the almost non-existent colour really doesn’t do it for me in combination with the horrible texture – I’d rather use a shimmery lip balm instead. Such a shame, because I’ve used lovely jelly-like lipsticks from other brands in the past.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Make up store Jelly lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>