MAC lanserar officiell Svensk webshop!

Goda nyheter alla skönhetsjunkies och MAC-älskare där ute: på fredagen den 2 augusti runt kl 12.00 lanseras den efterlängtade officiella webshopen för MAC cosmetics – maccosmetics.seHär kan du shoppa hela sortimentet online samtidigt (eller innan) produkterna släpps i butik, inklusive onlineexklusiva kollektioner och produkter. Yay, som jag har längtat!! Lanseringen är på min födelsedag också så det var en väldigt trevlig födelsedagspresent måste jag säga =)

 

Skärmavbild 2013-07-30 kl. 18.52.41Jag längtar efter att kunna shoppa All about orange nu i augusti och MAC by request senare i höst, och hoppas att freestanding store-sortimentet (det som finns på NK och Åhléns city i Stockholm) tar sig även till webshopen. Tyvärr kan man inte använda sitt PRO card online än, det pratas dock om att försöka ordna med någon typ av lösning för detta, det vore ju verkligen toppen. Vad tycker ni om lanseringen av maccosmetics.se – är det något ni har sett fram emot, eller handlar ni hellre i butik eller hos kicks.se?

In English: MAC finally launches a Swedish official web shop on august 2nd – YAY! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

33 comments to MAC lanserar officiell Svensk webshop!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>