Recension: Hawaiian tropic Silk hydration After sun hydrating lotion and soothing aloe gel

After sun-produkter är ett måste för mig efter en dag på stranden, då huden har utsatts både för solens strålar och salta bad och är i stort behov av fukt och lugnande ingredienser. En av de after sun-produkter jag har testat i sommar är Hawaiian tropics nya Silk hydration After sun hydration lotion and soothing aloe gel.

 

Hawaiian tropic silk hydration after sunSilk hydrating lotion and soothing aloe gel kommer i en smart uppochnervänd flaska med korken i botten. Den har ett vackert swirlat mönster i flaskan, där den ljusare delen är återfuktande lotion med mango- och sheasmör, och den mörka delen är lugnande aloe vera. Den har en härlig somrig doft av kokos och papaya, och utlovar 24 timmars fukt efter applicering.

Jag gillar verkligen kombinationen av återfuktande lotion och lugnande aloe vera, krämen känns svalkande och skön på huden samtidigt som den hjälper till att återfukta, och den får inte den där kladdiga hinnan som ren aloe vera-gel kan ge på huden om man använder för mycket. Den ger bra med fukt samtidigt som den sjunker in snabbt i huden, och hjälper till att motverka fnasiga flagor till viss del, och verkar kylande och lugnande på irriterad hy (förvänta dig dock inga mirakel om du är röd som en hummer, men den lindrar i alla fall solsvedan). Kort och gott, en härlig after sun med sköna egenskaper och god doft, den här får gärna följa med mig på semestern även nästa sommar!

Pris: 109 kr/180 ml
Betyg: 5/5

In English: Silk hydration After sun hydrating lotion and soothing aloe gel from Hawaiian tropic is an after sun-product that consists of moisturizing lotion with mango and shea butters and soothing aloe vera, swirled together in one convenient tube. It has got a summery scent of coconut and papaya, and promises 24 hours of moisture. I really love the combination of moisture and soothing/cooling aloe vera, it calms and moisturizes the skin and doesn’t get that sticky feeling that pure aloe vera gel can get when it has dried down if you use too much. It adds moisture yet is quickly absorbed by the skin, and helps preventing flaking skin and soothes skin that has been exposed too long to the sun. Really liked this, and it’s more than welcome to join me on the beach next summer too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Recension: Hawaiian tropic Silk hydration After sun hydrating lotion and soothing aloe gel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>