bareMinerals Light it up Marvelous moxie lipstick

Innan sommaren lanserade bareMinerals sin nya formula på läppstift, läppenna och läppglans, Marvelous moxie. En av nyanserna bland de 16 läppstiften heter Light it up och är en härlig persikokorall.

 

bareMinerals Moxie lipstickMarvelous moxie-stiften kommer i en plasthylsa med snedskuren topp, där locket täcker hela innerhylsan. Den öppnas genom att man skjuter innerhylsan ur locket med hjälp av en liten silverplupp, mycket praktiskt om man har stiftet i väskan då det minskar risken att locket åker av. Stiften beskrivs som mycket täckande med silkeslen finish och long-lasting effekt, och ska ge fylligare läppar på ett skonsamt sätt. De innehåller ett mineralkomplex med natriumklorid, zink och koppar som ska binda fukt, exotisk olja och omegafettsyror som återfuktar och ger näring till läpparna, och vitamin A, C och E som ska ge antioxidantskydd.

 

bareMinerals Light it up Marvelous moxie lipstick

 

Light it upLight it up glider verkligen på som smör på läpparna, är rikt på pigment och ger en lätt glossig finish som ger en visuell plumpande effekt som även känns lite kylande på läpparna. Det känns mjukt och återfuktande på läpparna, framhäver inte torrflagor och lyckas dessutom sitta på plats på läpparna bra under dagen och nöts bort på ett bra sätt som gör att det inte ser fläckigt ut. Färgen är riktigt somrig och smickrar nog de flesta hudtoner, det har en liten hint av rosa i sig vilket gör att det inte skär sig för de som är kalla i hudtonen. Det här gillar jag skarpt, blir genast nyfiken på fler nyanser – framförallt hallonröda Risk it all efter att ha sett det hos Fröken Rosa! Marvelous moxie lipstick kostar 285 kr/st och finns att köpa bland annat hos Hudoteket och Lyko.

In English: One of the 16 shades of bareMinerals new lipstick formula Marvelous Moxie is called Light it up and is a peachy coral with slight pink undertones. The lipsticks are described as full coverage, long-lasting with a plumping effect, and contains minerals, oils and vitamins to bind moisture, nourish the lips and protect them. Light it up really glides on the lips like butter, adds a lot of pigment and feels slightly cooling on the lips. It adds a visually plumping effect by being slightly glossy, and it’s soft and moisturizing with no drying effect or enhancing dry spots. It also lasts fairly well on the lips and wears off without being patchy. The shade is probably a universally flattering summer shade for almost everyone, I love it and I’m curious about the other shades!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to bareMinerals Light it up Marvelous moxie lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>