Månadens produkt – Juni 2013

månadens produkt juni 13Sommaren handlar om ganska minimalt användande av produkter för min del, men de få man faktiskt använder är riktiga underverk. Månadens produkt för juni 2013 är en livräddare i nöden, nämligen ett osynligt men ack så effektivt fixerande puder, nämligen IDUN Minerals limited edition-puder för sommaren 2013, det pressade pudret Tuva. Helt transparent, blir inte ett dugg pudrigt på huden och trollar bort blank hy på nolltid – jag hoppas verkligen att det här pudret blir permanent i sortimentet. Jag återkommer med en mer utförlig recension framöver!

 

mp juni 2013Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: I use less and less products as the weather gets warmer, but the ones I do use are real life-savers. Product of the month for June 2013 is Tuva pressed powder from IDUN minerals, a pressed powder that’s invisible on the skin, yet works wonders on oily skin. Will be back with a more thorough review shortly! Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Månadens produkt – Juni 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>