Swatches: OPI San Francisco

Här kommer lite flaskbilder och swatches på OPIs höstkollektion San Francisco. Jag gav er en liten sneak peek från pressvisningen, men tänkte att lite mer detaljerade bilder kanske kunde vara av intresse i ett eget inlägg.

 

OPI san francisco

 

OPI First date at the golden gate swatch
First date at the Golden Gate

 

OPI lost on lombard swatch
Lost on Lombard

 

OPI Embrace-dare ya swatch
Embrace-dare ya!

 

OPI Muir muir on the wall swatch
Muir muir on the wall

 

OPI in the car-pool lane swatch
In the cable car-pool lane

 

OPI I knead sour-dough swatch
I knead sour-dough

 

OPI a-piers to be tan swatch
A-piers to be tan

 

OPI peace & love & OPI swatch
Peace & love & OPI

 

OPI Incognito in sausalito swatch
Incognito in Sausalito

 

OPI keeping suzi at bay swatch
Keeping Suzi at bay

 

OPI Dining al frisco swatch
Dining al frisco

 

OPI Haven't the foggiest swatch
Haven’t the foggiest

 

OPI Wharf! wharf! wharf! swatch
Wharf! Wharf! Wharf!

 

OPI alcatraz...rocks swatch
Alcatraz…rocks

 

OPI It's all san andreas's fault swatch
It’s all San Andreas’s faultDet här känns som en typisk höstkollektion från OPI, med en hel del nyanser som det känns som att vi har sett förut, men också ett par unika pärlor. Färgsammansättningen är väl avvägd och går i kalla toner, med mycket rött och blått. Mest unika känns de tre liquid sand-lacken, där det multifärgade lila Alcatraz…rocks nog kan vara det vackraste liquid sand-lacket jag har sett hittills (det är även ruskigt snyggt toppat med överlack), och de matta It’s all San Andreas’s fault och Wharf! Wharf! Wharf! är något vi inte har sett tidigare. Bland de vanliga lacken i kollektionen dras jag lite extra till duokroma Peace & love & OPI, ljusblå frostlacket Dining al frisco, vampiga Muir muir on the wall (som påminner om en blandning av förra höstens Every month is oktoberfest och German-icure by OPI), kornblå Keeping Suzi at bay och hallonrosa Embrace-dare ya!. Lacken finns ute i butik från och med augusti, något ni blir sugna på?

In English: Here are some bottle pics and swatches of the OPI fall collection San Francisco! It feels like a typical fall collection with several re-used shades, but there are also some unique jems – especially the liquid sands. I also like Peace & love & OPI, Dining al frisco, Muir muir on the wall, Keeping Suzi at bay and Embrace-dare ya!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

37 comments to Swatches: OPI San Francisco

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>