Recension: Origins Well off fast and effective eye makeup remover

Ögonmakeupremover är en basvara här hemma, och även fast jag har hittat ett par favoriter genom åren så är det alltid kul att testa nytt – för det KAN ju faktiskt vara så att något ännu bättre gömmer sig där ute. Senast ut att testas är Well off fast and effective eye makeup remover från Origins.

Origins well off fast and effective eye makeup removerOrigins satsar på en hög grad av naturliga och ekologiska ingredienser i sina produkter, som även är fria från bland annat parabener, animaliska ingredienser och mineraloljor. Well off fast and effective eye makeup remover innehåller bland annat lugnande och skyddande Damaskusros, som tillsammans med skonsamma rengörare ska ta bort ögonmakeup snabbt och effektivt utan att behöva gnugga och utan att lämna någon hinna efter sig. Removern, som är oftamologiskt testad, kommer i en cylinderformad flaska med skruvkork, och appliceras genom att blöta en bomullsrondell som du sedan sveper över ögonlocket.

För att vara en enkomponentsremover så är Well off fast and effective eye makeup remover riktigt effektiv. Den biter inte riktigt på vattenfast makeup, då måste jag ta till en remover med olja, men i övrigt tar den bort även lite tyngre ögonmakeuper snabbt och effektivt, utan att man behöver gnugga ihjäl sig och utan att irritera huden, och huden känns fräsch och sval efteråt. Den är dock lite dyr, dock dryg, men har du känslig hy runt ögonen och gillar produkter med hög andel naturliga ingredienser kan den vara värd att spana in.

Pris: 210 kr / 150 ml
Betyg: 4/5

In English: The hunt for the perfect eye makeup remover goes on. The latest one I’ve tried is called Well off fast and effective eye makeup remover from Origins. Origins is a brand that uses a high concentration of natural and organic ingredients, and Well off fast and effective eye makeup remover contains calming and soothing Rose Damascenta, which in combination with gentle cleansers is made to quickly and caringly dissolve eye makeup without rubbing or leaving any residue. It does work quite well on all non-waterproof makeup, and my skin feels fresh and soothed afterwards. It’s a bit expensive, but it does it’s job well, and if you have sensitive skin and are a fan of products containing natural ingredients, this is well worth checking out.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Recension: Origins Well off fast and effective eye makeup remover

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>