MAC Fiery impact Extra dimension blush

Fem rouge släpps med MACs majkollektion In Extra dimension, i nya formulan Extra dimension blush. Ett av dom heter Fiery impact och är tegelstensrött.

 

MAC Fiery impact extra dimension blush

 

MAC Fiery impact extra dimension blush1Rouget kommer i MACs vanliga runda rouge-dosa, och rouget har samma imprint som resten av Extra dimension-produkterna har. Det är mjukt och finmalt, men ändå ganska kompakt, och är ordentligt pigmenterat. Det har en satinfinish, som har lyster men inget skimmer, och blir väldigt vackert och smickrande på huden. Det går att bygga från skirt till hög täckning på huden, utan att bli flammigt eller ojämnt.

 

MAC Fiery impact extra dimension blush2

 

MAC Fiery impact extra dimension blush swatchÄr du ute efter ett varmtonat rouge, med vacker lyster som går att applicera från skirt till full täckning och passar på de flesta hudtoner, oavsett om du är kall eller varm eller ljus eller mörk, är det här väl värt att spana in. Texturen är bara så härlig att jobba med, och pigmenteringen är fantastisk! MAC Extra dimension blush kostar 255 kr/st och finns i butik från och med 8 maj.

In English: There are five blushes released with the MAC In extra dimension collection. One of them is called Fiery impact and is a brick red. It’s soft and finely milled, but still quite compact, and has got great pigmentation. It’s a satin finish, with a glow but no shimmer, and is very flattering on the skin. It can be built from sheer to high coverage on the skin, without being uneven or blotchy. If you’re looking for a warm toned blush with a lovely finish and texture that’s suitable across different skintones, this is well worth checking out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to MAC Fiery impact Extra dimension blush

 • Vad fint det är. Och printet är jättesnyggt det med!

 • Marie

  Va fint :)! Sedan har jag en helt annan fundering om du kanske vet. Jag köpte efter tips från dig Lumenes BB-cream (medium) i dec, då jag åkte utomlands i en månad. Nu är jag ju blek igen hehe, så det är ju ingen idé att anv den nu om man inte vill se helt onaturlig ut ;). Så jag undrar om du vet hur länge hållbarheten är på en BB-cream, alltså “utgående datum”? Nu kommer jag ju ändå köpa en ny inför sommaren, men blev nyfiken ändå på denna kanske ofräscha fråga :)..

  • På alla makeup- & hudvårdsprodukter finns en liten logga som ser ut som en burk med ett öppet lock. I “burken” står en siffra. oftast 6, 12, 18 eller 24. Dessa siffror motsvarar antalet månader produkten håller från det att du öppnade den första gången. 🙂 Dvs, står det en 6a i loggan håller produkten 6 månader från första användning.

  • purity

   Precis som Linnea skriver så har alla produkter en märkning hur länge dom håller efter öppning, själv brukar jag gå efter konsistens och doft på produkten. Luktar det inte illa och har den inte skurit sig eller ändrat konsistens på något sätt så tycker jag att det känns safe att fortsätta använda den. Det är luft och bakterier som förstör en produkt, så en produkt du öppnar och använder dagligen blir snabbare dåligt än något du använder mer sällan – men använder du den ofta så hinner du ju ofta ta slut på den innan den blir dålig, å andra sidan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>