Gästbloggare på Doftoteket.se

Idag har jag spännande nyheter att dela med mig av till er – från och med nu kommer jag, utöver att blogga som vanligt här på puritybeauty.se, även att gästblogga ett par gånger i månaden hos skönhetsbutiken Doftoteket.se!

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 15.21.30
Klicka på bilden för att komma till min gästblogg hos DoftoteketHos Doftoteket kommer jag att prata produkter, swatcha, visa upp fina lack och en och en annan tutorial, baserat på produkter i sortimentet hos Doftoteket som rymmer bland annat Sleek, China Glaze, Deborah Lippmann, TheBalm och Lily Lolo. Hoppas ni vill kika in hos mig där med framöver =)

In English: From now on, I will be guest blogging at Swedish beauty shop Doftoteket.se! You can find the blog by clicking on the image above, and it will be updated a couple of times a month – only in Swedish, though. I will continue blogging as usual here at puritybeauty.se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Gästbloggare på Doftoteket.se

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>