Yves Rocher Rose somptueux, Rouge vif & Corail incandescent Grand rouge lipstick

Nu i april släpper Yves Rocher sin nya läppstiftsformula, Grand rouge, i butikerna. Totalt bjuds det på 18 nyanser i 6 färgfamiljer, jag tänkte visa er nr 13 Rose somptueux, nr 31 Rouge vif och nr 43 Corail incandescent.

 

Yves Rocher Grand rouge lipstickStiften kommer i Yves Rochers vanliga läppstiftshylsa i plast fast i guldfärg istället för mörkblå, och känns lätt men ändå stadig i handen. Själva stiften innehåller kameliaolja som ska ha en utslätande och djupt välgörande effekt, samt ekologisk sesamolja, extrakt från soja och vitamin E och ska ge maximal färg, vårdande effekt, 6 timmars hållbarhet och en mjuk knappt märkbar känsla på läpparna.

 

Yves Rocher Grand rouge lipsticks
Rose somptueux, Corail incandescent, Rouge vifStiften har en svag, lite söt och blommig doft. Rose somptueux är fuchsiafärgat med neutrala undertoner, Rouge vif är klassiskt ljusrött med en aning varma undertoner, och Corail incandescent är orangerött. Samtliga tre nyanser är i cremeformula med en viss glansighet, har hög pigmentering och känns enormt sköna, lätta och återfuktande på läpparna utan att vara kladdiga och sitter dessutom på plats bra under dagen och mattas av på ett snyggt sätt.

 

Yves Rocher Rose somptueux Grand rouge lipstick
Rose somptueux

 

Rose somptoueux

 

Yves Rocher Rouge vif Grand rouge lipstick
Rouge vif

 

Rouge vif

 

Yves Rocher Coral Incandescent Grand rouge lipstick
Corail incandescent

 

Corail incandescentJag är verkligen positivt överraskad över dessa, de levererar helt upp till mina förväntningar och lite till. De må inte se så mycket ut för världen baserat på hylsan, men det här är läppstift i toppklass till ett bra pris! Yves Rocher Grand rouge lipstick kostar 129 kr/st för ett stift på 3,7 gram och finns ute i butik nu.

In English: Yves Rocher recently launched a new lipstick formula, Grand rouge lipstick. There are 18 shades all in all, here are Rose somptueux, Rouge vif and Corail incandescent. They contain camelia oil, sesame oil, soy extract and vitamin E and are described as highly pigmented, nourishing, smoothing and long lasting with a light feel on the lips. These three shades are all cremes with a slight shine, and they all live up to the description of the lipstick. I’m really positively surprised by these!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Yves Rocher Rose somptueux, Rouge vif & Corail incandescent Grand rouge lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>