OPI Jinx

Jag hade svårt att hålla tassarna borta från vackra orange Jinx ur OPIs Brights-kollektion The Bond Girls, så det fick bli först ut att testas av de sex lacken i kollektionen.

Jinx är orange med guldskimmer, och väl på nageln när det har torkat ner till den matta Liquid sand-finishen blir det aningen ljusare och lite kallare i tonen än vad det ser ut att vara i flaskan. Helt underbart vackert, mina bilder gör det inte riktigt rättvisa hur vackert det gnistrar och glimmar när ljuset faller på det i olika vinklar! Två lager krävdes för full täckning, formulan var precis lagom tjock och lätt att hantera, och jag använde Essie nourish me som underlack.

 

OPI Jinx

 

OPI Jinx1

 

OPI Jinx2

 

OPI Jinx3In English: I couldn’t keep my hands off gorgeous Jinx from the OPI brights collection The Bond Girls for a long time. It’s an orange with lots of golden sparkles, that dries a tad lighter and a bit cooler toned once when in the Liquid sand finish. Absolutely gorgeous! I used two coats and the formula was excellent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

31 comments to OPI Jinx

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>