Pressvisning: Yves Rocher Sverige fyller 30 år

I år firar Yves Rocher jämnt här i norden (25 år i Finland, 30 år i Sverige och 20 år i Danmark) och passar på att göra en liten turné runt om på franska ambassader för att lyfta fram märket. Imorse var de på plats på Franska ambassadörens tjusiga residens här i Stockholm, dit jag tog mig i snöyran tillsammans med Des för att ta för oss av en fransk frukostbuffé (som hade champagne men inga macarons, snyft!) och framförallt titta på vårens nyheter.

 

1

 

10
Smarrig frukost i Franska ambassadörens residens

 

2Årets tillskott i Secrets D’essences-doftserien heter Neroli och är skapad av Véronique Nyberg, och är en hyllning till nerolioljan som kommer från pomeransträd i Tunisien. Doften beskrivs som “blommig och myskig” och består av alla de ingredienser man kan utvinna från trädet: eterisk neroliolja (blommiga, fräscha noter), absolute från apelsinblomma (varma honungslika noter), essens från pomeransträdets blad, petitgrain (lite bitter och jordig) och slutligen essens från bitter apelsin (fräsch citrus). Slutresultatet blir en varm och lite söt, men ändå blommig och citrusaktig doft med lite mysk i botten med en hint av bergamott som faller mig bra i smaken. Neroli Secrets D’essences finns i butik från och med mitten av maj och kostar 329 kr för 50 ml EdP. Vi fick även med oss ett doftljus hem specifikt framtaget för pressen som inte går att köpa och det doftar _så_ himla gott!

 

8

 

4
Vi fick dofta på de rena komponenterna av Neroli Secrets D’essences

 

7Nyhet nummer två är de nya läppstiften Grand rouge. Stiftet kommer i 18 nyanser, från nude till vampigt gothlila, och innehåller kameliaolja, sesamolja, extrakt från soja och vitamin E. De utlovar en hållbarhet på 6 timmar och massor med pigment, och stiften kompletteras med uppskruvbara läppennorna Automatic lip liner i 5 nyanser (85 kr), genomskinliga läppennan Flawless lip liner (85 kr), Natural blush i nyanserna Rouge och Rose vif (109 kr) och Nail lacquer i 4 nyanser (75 kr). Produkterna lanseras i butik under april månad. Det fanns en läppstation på plats där man kunde få läpparna professionellt målade av en makeupartist, jag valde vampiga Violet profond.

 

6
18 nya härliga läppstiftsynanser

 

5
Grand rouge-stiften kompletteras med nagellack, rouge och läppennor

 

3
Supertjusiga nyheten Natural blush i nyansen Rouge

 

dbd7b2dc914211e2ad5822000aaa094d_7
Jag valde vampiga goth-läppar! Bild: Fröken RosaSista nyheten som presenterades är torroljan Beautifying dry oil, som innehåller ingredienser med 99% naturligt ursprung, är fri från silikoner och ska gå snabbt in i huden och ge rikligt med näring. Den kommer i en smart sprayflaska och innehåller olja från den brasilianska andirobanöten som är näringsrik och mjukgörande. Beautifying dry oil finns i butik från och med maj månad.

 

9

 

11In English: The Swedish branch of Yves Rocher turns 30 this year and celebrated by inviting journalists and bloggers to a press event at the French embassy in Stockholm to present the spring product news: Neroli Secrets D’essences, Grand rouge lipsticks and Beautifying dry oil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Pressvisning: Yves Rocher Sverige fyller 30 år

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>