Amethystic

En första testkörning med IsaDoras nya Eyphoria-skuggor och jag är riktigt, riktigt imponerad, dom är hur fina och lättjobbade som helst. Jag som gillar olika strukturer tycker det blir fint att para det skimriga metallicglittret med en matt skugga, här har jag matchat ljuslisa Amethystic med matta turkosblå Burst från Illamasqua.

Ansikte / Face

 • MAC Prep + prime natural radiance
 • bareMinerals Stroke of light eye brightener – Luminous 1
 • bareMinerals READY SPF20 foundation – R170
 • Illamasqua powder blush – naked rose

Ögon / Eyes

 • Kicks eye primer
 • IsaDora eyephoria – Amethystic
 • Illamasqua powder eye shadow – Burst
 • Kicks eye colour – Sugar rush
 • Lancôme crayon khol pencil – Jade crush
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • Rimmel Scandaleyes mascara – black
 • IsaDora eyebrow styler – 50 transparent

Läppar / Lips

 • IsaDora Multi vitamin gloss – Lychee

 

13-03-18

 

13-03-18(1)

 

13-03-18(2)

 

13-03-18(4)

 

13-03-18(5)

 

13-03-18(6)Skuggornas placering: Amethystic på det rörliga locket och längs inre delen av nedre fransraden, Burst i globlinjen, yttre v:et och applicerad över Jade crush längs yttre halvan av nedre fransraden. Sugar rush som highlighter på brynbenet.

 

13-03-18(3)In English: This is my first try on the eyelids with IsaDora’s Eyephoria shadows, and I’m really impressed – soo pretty and easy to work with! I like to mix textures so I paired light laveneder Amethystic with the matte eyeshadow Burst from Illamasqua.

Shadow placement: Amethystic on the lid and along the inner part of the lower lash line, Burst in the crease, outer v and on top of Jade crush along the outer lower lash line. Sugar rush as highlighter on the brow bone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Amethystic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>