MIYO Nude touch & Scarlet sin Lip me lipstick

Om det var någon mer än jag som saknade ett läppstift i budgetmärket MIYOs sortiment när märket lanserades i början av förra året så kommer en glad nyhet i och med lanseringen av deras läppstift Lip me. Nyanserna är 8 till antalet, jag tänkte visa er nr 01 Nude touch och nr 08 Scarlet sin.

 

MIYO lip me lipstickStiften kommer i svarta plasthylsor som känns väldigt lätta i handen men är ändå stadiga, och själva stiften har en mumsig doft av fruktkola. Formulan beskrivs som “klassiskt krämigt” och känns mjukt och återfuktande på läpparna utan att vara för glidigt och smetigt.

 

MIYO lip me lipstick1Nude touch är lite av en katastrof på mina läppar, det är alldeles för gult utan att ha en persikoton i sig vilket ger en plåstereffekt mot min hud. Dessutom är det ganska “tjockt”, vilket bidrar till plåsterkänslan, men det går att applicera heltäckande även på mina läppar som är ganska pigmenterade.

 

MIYO nude touch lip me lipstick

 

Nude touchScarlet sin är jag desto mer förtjust i, ett härligt ljusrött stift som är perfekt om man vill ha röda läppar men inte riktigt gå “all in”. Färgen känns somrig och härlig, den påminner mig om jordgubbar och är alldeles ljuvlig mot min hudton. Budgetkap!

 

MIYO scarlet sin lip me lipstick

 

Scarlet sinHållbarheten är sådär, ett par-tre timmar, men för det låga priset så känns det helt klart överkomligt. Utifrån dessa två stift verkar det som att de mörkare nyanserna är de som faller mig bäst i smaken, jag blir sugen på att testa orange Mandarin slice och rosa Fuchsia glam! MIYO Lip me lipstick kostar 49 kr/st och är på väg ut i butik nu, en lista över återförsäljare hittar ni här

In English: Budget brand MIYO finally launches a lipstick! There are 8 shades in total, I’ve tried 01 Nude touch and 08 Scarlet sin. They come in black plastic tubes that feels light but yet sturdy in the hand, and they smell lovely of fruit toffee. Nude touch looks like band aids on my lips, not that flattering, but I love Scarlet sin, a light red that reminds me of strawberries. These feel smooth and moisturizing on the lips and lasts about 2-3 hours, but for the low price I think it’s worth to re-apply during the day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to MIYO Nude touch & Scarlet sin Lip me lipstick

  • Sarah

    Hej! Tack för en fin blogg! Jag har en fråga; jag använder id foundation och är nöjd med det. Däremot skulle jag vilja täcka synliga porer bättre på näsan, som dessutom blir lite glansig under dagen. Ibland kan jag dessutom få lite torrflagor upp mot pannan. Jag funderar på en primer alternativt ett puder? Har du någon produkt att rekommendera?

    • purity

      För glansigheten kan en primer hjälpa (använder alltid det under mineralfoundation), tyvärr har jag samma problem med synliga porer och har hittills inte hittat någon mirakelprodukt som “spacklar” igen dom =( I primerväg testar jag just nu MAC prep + prime natural radiance och den är riktigt bra under mineralfoundation i puderform. Jag skulle även rekommendera dig att använda ett bra fuktserum som reglerar din sebumbalans, blandhy som är uttorkad producerar gärna ännu mer oljor och blir då glansig + yttorr. En bra exfoliering är bra att investera i också, för att bli av med torrflagor, öka hudens lyster och öka effektiviteten av dina övriga hudvårdsprodukter.

  • […] hopp! Läppar och naglar idag! Efter att jag såg ett par snygga swatchar hos Purity på MIYO Lip Me Lipsticks så var jag väldigt sugen på att testa Mandarin Slice, den hade hon […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>