Sleek makeup PPQ Shangri-La Supreme i-Divine palette

I höstas släppte Sleek makeup två paletter i samarbete med det brittiska modehuset PPQ, inspirerade av 60-talets motownsound. Samarbetet går under namnet Shangri-La, och en av paletterna heter Supreme.

Sleek PPQ Shangri-la supreme i-Divine palette

Sleek PPQ Shangri-la supreme i-Divine palette1Supreme består som vanligt av 12 ögonskuggor i den matta svarta, tunna Sleek-paletten. Något som skiljer dessa paletter från tidigare Sleek-paletter jag har är att det står på framsidan av paletten vilken palett det är, vilket är en fördel om man har flera så man ser skillnad på dom.

Sleek PPQ Shangri-la supreme i-Divine palette2

Sleek makeup shangri-la supreme i-Divine palette3
Blue Suede, R&B, Bronx Black, P-Funk, Grand Master Flash, Wah Wah White
La Belle Blue, Smokey Robinson, Al Green, Delfonic, Commodores Cream, Shangrilas Lemon.Själva paletten mäter ca 8×13 cm och är i robust svart matt plast. I locket hittar vi en fullstor spegel, och de 12 skuggorna på 1.1 gram styck är ca 15 mm i diameter. Nyanserna heter Blue Suede, R&B, Bronx Black, P-Funk, Grand Master Flash, Wah Wah White, La Belle Blue, Smokey Robinson, Al Green, Delfonic, Commodores Cream och Shangrilas Lemon.

Sleek PPQ Shangri-la supreme i-Divine palette swatch1
Blue Suede, R&B, Bronx Black
La Belle Blue, Smokey Robinson, Al Green

Sleek PPQ Shangri-la supreme i-Divine palette swatch2
P-Funk, Grand Master Flash, Wah Wah White
Delfonic, Commodores Cream, Shangrilas LemonSom vanligt är Sleek i sitt esse när det kommer till de mer färgstarka och mörka nyanserna, medan de lite ljusare färgerna lämnar lite att önska pigmentmässigt. Samtliga skuggor är matta förutom vita Wah Wah white som är frostig. Jag gillar verkligen färgkombinationen i den här paletten som är lite udda, och framförallt gillar jag nyanserna R&B, Bronx black, P-funk, Grand master flash, La belle blue, Smokey robinson och Al green. Just denna palett finns inte i Sleeks onlineshop längre, men du kan klicka hem den från svenska webshopar som Doftoteket och Brallis för ca 130-140 kr.

In English: During fall 2012, Sleek makeup released a collaboration with the british fashion house PPQ – Shangri-La. The collection contained two palettes inspired by the 60’s motown, one of them is called Supreme. It contains 12 shadows as usual in the thin black Sleek palette. This palette does have the name of the palette printed on front of it, compared to older palettes that are blank, which is nice if you have several Sleek palettes to tell them apart. It contains the shades Blue Suede, R&B, Bronx Black, P-Funk, Grand Master Flash, Wah Wah White, La Belle Blue, Smokey Robinson, Al Green, Delfonic, Commodores Cream and Shangrilas Lemon. As usual with Sleek, the darker/brighter shadows have great pigmentation, while the lighter ones leaves a bit to be desired. Love the colour combo in this palette, it’s a bit odd and funky!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Sleek makeup PPQ Shangri-La Supreme i-Divine palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>