Purity undrar: Finns det någon produkt du saknar i din sminksamling?


purity undrar5


Finns det någon produkt du saknar i din sminksamling? Någon produktkategori som känns underrepresenterad, eller en kultprodukt du känner att du borde/vill testa men inte äger än?

Mitt svar: Jag har en ganska stor sminksamling, så produktkategorimässigt så saknar jag nog inte riktigt något. Det finns däremot ett par kultprodukter som jag känner att jag “borde” testa, för jag är nyfiken på dom – NARS Orgasm blush och YSLs mascaror är två exempel.


bryt1


Purity asks you: Are there any products you miss in your makeup stash? A product category that you feel is under represented, or a cult product that you feel like you should/want to try but don’t own yet?

My answer: My makeup collection is quite vast, so I don’t feel like I’m missing anything really. There are a couple of cult products that I feel like I should try out since I’m very curious about – like NARS Orgasm blush or YSL mascaras.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Purity undrar: Finns det någon produkt du saknar i din sminksamling?

 • En Urban Decay Naked2 palett, och fler concealers. Jag har ungefär inga (Har dock ett gäng highlighting concealers).

 • Känner definitivt att jag har för lite grejer från Milani, Makeup Geek och Lit cosmetics i min stash.. Annars har jag satt mina ögon på Fyrinnae.. Och massor med indiegrejer 😀

 • Oj, jag saknar massor med saker. Har en extrem liten sminksamling. Kan bero på att jag inte riktigt har pengarna till att köpa sminkprodukter hela tiden. Önskar att jag hade råd att köpa några godbitar ur varje limed edition kollektion som kommer ut från varje märke. =/

  Men jag skulle vilja testa MAC, Chanel, Urban Decay, Too Faced… Och många många mer! 🙂

  KRAM!

 • Kajsa/Monticka

  Jag behöver en jävla foundation som passar min förbannade hudton.. Aldrig haft lust att gå till en disk helt osminkad och bli synad >_>
  ALLT ser fel ut! Vissa dagar ser det bättre ut av nån anledning.. Jag vet inte varför och det STÖR mig! 😀

  NARS Orgasm är faktiskt en blush jag verkligen ville testa länge också, tyvärr blev den blir väldigt röd på mig. Fatta va besviken man blev när man väl fick hem den 🙁

 • En ljusreflekterande concealer för mina pigmenteringar – vanlig concealer lägger sig lätt i mina skrattgropar efter några timmar. :/
  Även en riktigt bra ansiktsprimer samt en fixeringsspray, vill testa den från Urban Decay!

 • lilly

  Har du läst badskumt av katarina johansson? Om inte, GÖR DET!!

 • Anna

  Ögonskuggerna ifrån Inglot är jag riktigt sugen på att testa, har ju enbart hört fantasiska saker om dem! Så synd att de ska vara svåra att få tag i.

 • Urban Decay Naked Basics pallete och en highlighter

 • Inte för att det är smink direkt, men jag vill VERKLIGEN ha Marc Jacobs-doften Rain. Som utgått. *infoga valfri svordom här*

  Och Naked-paletten? Varför har jag inte den?

 • Åh, Nars Orgasm blush är fantastisk!!

 • Elisia

  Vill också ha Nars Orgasm! 🙂 Vill också testa deras foundation. Och det fina rouget i form av ett hjärta från Too Faced, har glömt namnet men det är ju för fint 🙂

 • Jag har inte varit så där mycket för att köpa smink fram tills för ett tag sen så har inte direkt överflöd när det gäller någon produkt haha! Men något som absolut saknas är bassmink som foundation osv 🙂

 • Bam

  Hrm, är främst en nagellacksnörd, men äger inget Chanel-lack konstigt nog. Så hajpade som dom är (och fina!!) så skulle jag vilja testa åtminstone…

  Annars så är det nog Urban Decay Naked-palett och Illamasqua-produkter (som jag på något sätt lyckats undvika!?)

 • Linda T

  Har inget från YSL och Chanel så det skulle jag vilja ha.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>