Swatches: OPI Oz The great and powerful

Här kommer flaskbilder och swatches på 6 av de 7 lacken som ingår i årets soft shades-kollektion från OPI, Oz The great and powerful. Det lack jag tyvärr inte har att visa er är liquid sand-lacket What wizardry is this?.

 

OPI Oz the great and powerful bottles

 

Don't burst my bubble swatch
Don’t burst my bubble

 

Glints of Glinda swatch
Glints of Glinda

 

I Theodora you swatch
I Theodora you

 

When monkeys fly! swatch
When monkeys fly!

 

Lights of Emerald city swatch
Lights of emerald city

 

Which is witch? swatch
Which is witch?Vissa tycker att soft shades-kollektionerna är tråkiga, själv tycker jag att dom är riktigt fina för OPI är så himla duktiga på sheer-lack! I år är den extra spännande på grund av glitterlacken, som innehåller lite ovanliga glitterpartiklar. Tyvärr så är formulan på dessa ganska tjock och partiklarna är så pass stora på When monkeys fly! och Lights of emerald city, så man får liksom “dutta” ut det över nageln för att få dit glittret, och de gör sig nog allra bäst som layeringlack. Men de blir å andra sidan riktigt fina på! Which is witch? beter sig mer som ett klassiskt glitterlack och är mycket enklare att applicera. Mina favoriter är de tre glitterlacken och rosa I Theodora you. Något av dessa som faller dig i smaken?

In English: Here are bottle pics and swatches of 6 of the 7 polishes in the soft shades collection Oz The great and powerful from OPI. The polish that I’m missing is the liquid sand polish What wizardry is this?. Some people find these collections boring, I think the soft shades are really pretty because OPI are great at sheers! This year, it’s a bit more exciting than usual thanks to the glitters that contain unique shaped particles. They are quite thick and goopy though, so you need to “dab” on the glitter instead of brushing it on with When monkeys fly! and Lights of emerald city, which are also probably best suited for layering. Which is witch? is better, because it behaves like a regular glitter. My favourites are the three glitters and pink I Theodora you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to Swatches: OPI Oz The great and powerful

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>