Dior Rosy bow

Ett av de tre nagellacken i Diors vårkollektion Chérie bow heter Rosy bow. Det är ett mediummörkt godisrosa cremelack som varken drar åt varmt eller kallt.

Det är intressant det där med hur små små färgvariationer kan göra så mycket för hur ett lack upplevs på naglarna. Jag har ibland svårt för den här typen av nyanser som har en tendens att få mina händer att se döda och torra ut ibland, med Rosy bow har en bra balans i ton och mörkhetsgrad som gör att det blir riktigt smickrande mot mina händer. Formulan var dessutom helt fantastisk, som Diors lack brukar vara, men som vanligt kom jag inte överens med den i mina ögon på tok för breda och rundade penseln som är extremt jobbig att lacka med. Tre lager krävdes för full täckning, jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

Dior Rosy bow

 

Dior Rosy bow1

 

Dior Rosy bow2

 

Dior Rosy bow3In English: One of the three polishes from the Dior spring collection Chérie bow is called Rosy bow. It’s a medium dark candy pink with neutral undertones, and it looks quite good against my skintone which this kind of shades sometimes doesn’t. The formula was great, but as usual I had issues with the wide and rounded brush that doesn’t suit my nails at all. I did three coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Dior Rosy bow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>