MAC Viva Glam Nicki 2 collection

För andra året i rad gör MAC ett Viva Glam-samarbete ihop med Nicki Minaj. I år är det lavendellila som gäller, både när det kommer till läppstiftet och läppglanset. Viva Glam är MACs kampanj för att samla in pengar till MAC AIDS Fund, där varenda krona av varje såld Viva Glam-produkt går till barn, män och kvinnor som lever med AIDS.

MAC Viva Glam Nicki 2
Release date: February 9th 2013 (US/Canada), February 2013 (International)

Viva Glam_PR_with signature-300

Nicki Minaj continues her reign as the hip-hop queen of M·A·C VIVA GLAM! The Lipstick-loving diva is back to serve up a delectable duo of Lipstick and Lipglass in an all-new shade of pastel lavender pink. Every cent of the selling price goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/AIDS. Limited edition.

 

Lipstick ($15.00 / 195 SEK)

 • Viva Glam Nicki 2 Pastel lavender pink (Amplified)

Lipglass ($15.00 / 185 SEK)

 • Viva Glam Nicki 2 Pastel lavender pink

 

VivaGlam-Nicki2-Lineup-WithSignature-300

 

Det här är inte en nyans som passar alla, jag tror inte att den är klockren på mina läppar till exempel men jag kan inte låta bli att tycka att den är ungefär hur läcker som helst och struntar faktiskt i hur pass smickrande den är – jag vill ha! Både läppstift och läppglans finns ute i butik nu och 6 månader framöver.

In English: Nicki Minaj fronts the MAC Viva glam campaign for the second year in a row, and this year it’s a lavender purple shade on both lipstick and lipglass. It’s not a universally flattering shade, it won’t look 100% great on my lips for example, but I can’t help loving the shade – still want it! The products will be available for 6 months.


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to MAC Viva Glam Nicki 2 collection

 • Jag tror jag hoppar, men ändå lite cool nyans såklart. Jag kan tycka att ett stift som säljs för välgörenhet ska vara liiiite mer all-round så att fler vill köpa det! Inte tråk-nude kanske men snäppet mer bärbart än lila.

  • purity

   Ja, de tidigare Viva Glam-nyanserna har ju varit väldigt bärbara, men jag antar att det blir lite wild and crazy när man samarbetar med Lady Gaga och Nicki Minaj =P Dom kanske vill tilltala just oss sminknördar, vem vet.

 • Jessica

  Kanske glosset då.. Mest för att det är välgörenhet! Men det kanske blir mer “bärbart” om man blandar det med ngt mer rosa? 🙂

  • purity

   Jag har glosset hemma och det är ganska skirt, så lägger man ett tunt lager blir det väldigt fint. Kan tänka mig att det är snyggt ovanpå ett rosa stift också =)

 • Åh är sååå sugen på att köpa det läppstiftet men jag köpte ett nytt MAC läppstift igår så vi får se om det blir något. Du har en såå bra blogg. Kram!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>