Purity undrar: Vilken är din favorithighlighter?


purity undrar5


Vilken är din favorithighlighter?Använder du olika highlighters runt ögonen och i resten av ansiktet?

Mitt svar: Jag har ett par stycken! Till ansiktet använder jag gärna en lite mer finmalet “glowigt” highlighter, till ögonen använder jag gärna highlighters med lite mer kraftig frosteffekt – men det beror helt på vilken look jag är ute efter. Jag föredrar dock puder framför krämprodukter. En universalhighlighter jag ofta använder både i ansiktet och runt ögonen är TheBalm Mary Lou-manizer, en favvo till kindbenen är MAC lightscapade, och till ögonen har jag flera favoritskuggor från MAC: shroom, phloof!, dazzlelight, solar white och vex, och pigmentet vanilla är några av favoriterna. Urban Decays Virgin är också fin =) Just nu suktar jag även efter highlighterpudret från Chanels vårkollektion, har inte lyckats få tag på det än dock!


bryt1


Purity asks you: Which is your favourite highlighter? Do you use separate highlighters for the eyes and the rest of the face?

My answer: I have a couple, acctually! Generally I prefer more finely milled and “glowy” highlighters for the face and more frosty ones for the eyes, but it really depends a lot on my mood, too. I do prefer powders over creams though. A universal one that works great for both face and eyes is TheBalm Mary Lou-manizer. For the face, I really love MAC lightscapade, and for the eyes I love MAC’s highlighter eyeshadows – shroom, phloof!, dazzlelight, solar white and vex, and the pigment vanilla are favourites of mine. Also like Urban Decay’s Virgin =) I’m totally lemming the highlighter from Chanel’s spring collection right now too, but I haven’t been able to track it down to buy it just yet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Purity undrar: Vilken är din favorithighlighter?

 • Susanne

  Köpte Mary-lou manizer för någon månad sen och har aldrig haft en bättre highlighter! Använder som ögonskugga också, eller ögonskuggbas. Love it!

 • Sarah

  Varje dag i min “snabbt på morgonen innan jobbet”-rutin sveper jag Lightscapade från MAC över kindben, brynben, näsrygg och amorbåge med en MAC 168. Ibland tar jag lite produkt på “spetsen” på borsten också och fluffar in i inre ögonvrån. Vad gjorde jag innan Lightscapade?!

  När jag har lite mer tid tar jag ibland Shroom från MAC och lägger på brynbenen, i ögonvrån och amorbågen, men då oftast över Lightscapade bara för att ge den lite extra oomph.

 • Hejsan fina du! Nu har jag gjort ett inlägg om nätkärlek där jag länkat folk jag följer & några som behöver lite extra uppmuntran! BLAND ANNAT DIG! Gör gärna samma sak för att sprida lite nätkärlek :} Kram!

  http://brownsugar.blogg.se/2013/february/natkarlek.html#comment

 • Ania

  The Body Shops Shimmer Waves, den ljusa varianten…! Den är rätt “torr” så det är lätt att få lagom mycket higlighting 🙂

 • Mea

  Helt klart Too faced candellight glow och benefits high beam! 😀

 • Till ansiktet så är min favorit Isadoras highligherstift i färgen golden vanilla, och som universal är Urban Decays Virgin! Den fungerar till allt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>