Månadens produkt – januari 2013

månadens produkt januari 2013Januari har varit en riktig stressig, mörk, trött och allmänt trist månad för mig (med ett par undantag här och där), och orken har inte riktigt funnits till – speciellt tidiga mornar långt innan solen har gått upp. Därför är jag denna månad lite extra förtjust i MAC Prep + Prime Beauty balm SPF 35, som snabbt ger en snygg, fräsch och naturlig bas som har lite mer täckning än de flesta västerländska BB creams, och varken framhäver torrflagor eller gör mig glansig och blank. Topp! Ni kan läsa min fullständiga recension här.


mp jan 2013Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: January has been really dark, stressful and tiering for me, and I’ve felt basically no energy at all. So I’m extra fond of MAC’s Prep + Prime Beauty balm SPF 35 this month, which adds a nice, natural, glowy base in no time with a bit more coverage than most other western BB creams. Read the full review hereDo you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Månadens produkt – januari 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>