IsaDora Opalescent nails

På väg ut i butik nu från IsaDora är en nagellackskollektion bestående av iriserande färger, inspirerade av vackra skimrande opaler. Alla lacken har en mjölkigt vit bas med olika täckningsgrad och skimrar till i en annan färg när ljuset träffar.

 

IsaDora opalescent nails

 

opal swatch
Opal

 

Marshmallow swatch
Marshmallow

 

Candy floss swatch
Candy floss

 

Mother of pearl swatch
Mother of pearl

 

Nacré swatch
NacréLacken kostar som vanligt 69 kr/st, hur fina är dom inte? Allra bäst tycker jag att opal-effekten framträder över svart, nedan ser ni ett lager av alla fem respektive lack över svart. Mina favoriter är blåskimrande Opal, multifärgade Mother of pearl (<3!) och grönskimrande Nacré, på egen hand tycker jag nog att mjukrosa Candy floss är vackrast.

 

IsaDora opalescent nails over black
Opal, Marshmallow, Candy floss, Mother of pearl, Nacré över svartIn English: For spring, IsaDora releases five opalescent polishes inspired by shimmering opals. They all have a milky white base with different amount of coverage and shimmers in a colour when the lights hit it. Aren’t they gorgeous? I think they look absolutely their best on top of black, on the swatch pic above I’ve used one coat of each over black, in the separate pictures there’s 3 coats (which usually matches the amount of coverage of 2 coats on real nails). My favourites over black are Opal, Mother of pearl and Nacré, on it’s own think Candy floss is the most gorgeous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to IsaDora Opalescent nails

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>