Glossybox – Decemberboxen 2012

I december firar Glossybox ett år i Sverige och firar med en silverbox där “nischade varumrken varvas med skönhetsfavoriter i festsäsong”. Min box innehöll:

 

Glossybox dec 12En provflaska på 40 ml med La Sultane de Saba Ginger green tea body lotion (fullsizepris 269 kr/150 ml), en tub Anatomicals Hot and Fiery B-Movie Body cleanser (79 kr/300 ml), en 100 ml-flaska av Matrix vavoom Extra-full freezing spray (fullsizepris 169 kr/500 ml), den nyligen lanserade Max Factor-mascaran Clump defy (179 kr/13.1 ml) och slutligen, en flaska nagellack från Zoya i nyansen Storm (149 kr/15 ml). Det följde även med ett kort  som ger 2 månader gratis film och serier hos Viaplay.

Bästa produkten den här månaden var helt klart Zoya-lacket, jag älskar Zoya och färgen jag fick är verkligen superfin, svart med multifärgat glitter. Gillar även Matrix-sprayen, perfekt resestorlek, och ska bli spännande att testa mascaran. Önskar dock att Glossybox tar in något annat hudvårdsmärke utöver Anatomicals under nästa år, då det har legat en Anatomicalsprodukt i i alla fall varannan av mina lådor detta år. Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: This month, Swedish Glossybox celebrates one year with a silver box with extra festive products. My box contained La sultane de Saba Ginger green tea body lotion (40 ml), Anatomicals Hot and fiery B-Movie Body cleanser (300 ml), Matrix vavoom Extra-full freezing spray (100 ml), Max Factor Clump defy mascara (13.1 ml) and Zoya Storm (15 ml). The best product by far in this box was the Zoya polish, love the brand and the colour is gorgeous! I do wish to see more skincare brands than Anatomicals next year though, I think I’ve gotten an Anatomicals product in about every other box this year.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Glossybox – Decemberboxen 2012

 • Jag fick samma bodylotion och duschkräm som du, ett guldigt foillack från Zoya (Ziv?) och en liten ögonskuggepalett. Den 5te saken minns jag inte. Håller med ang anatomicals. Tycker inte ens att det är särskilt bra produkter

 • Kajsa/Monticka

  Samma duschkräm och lotion, ett rött Zoyalack och en HELT värdelös ögonskuggpalett likt sånt man fick i Fridatidningarna som tidig tonåring.
  Sista saken fick jag kolla upp på deras hemsida för den var så dum och jag hade redan glömt bort den: ett sample av Aco Soft bronze face cream, den slängde jag direkt.
  Jag är inte nöjd alls..

 • kan du inte göra en uppdaterad sminkkollektion? 🙂

 • Ida

  Samma bodylotion, duschkräm och nagellack som du men även en ögonskuggspalett och ett packet röda lösnaglar.

  Duschkrämen som skulle lukta cola (what?) gav jag bort på direkten, usch. Ögonskuggorna ser bra ut men ingen aning hur de sitter på, ganska bra färger dock. Och lösnaglarna, ja de ska vi inte ens prata om. De var de största besvikelsen denna månad!

  Men överlag ganska nöjd, blir lite avundsjuk på alla som fått hårsprayen dock 🙂

 • cecilia

  Fick samma lack, dush och body lotion, sen några rosalila lösnaglar ungefär 2 mil långa, och en dålig ögonskuggepallett. Skuggorna ser fina up i dosan men väl på ögonen så går det inte att tona ut, de bara försvinner 🙁 Jag som klagade förra månaden att jag inte fick någon skuggpallett som vissa, nu när jag fick det var det klart man skulle få en dålig 🙁

 • Katarina

  Fick exakt samma som du och känner mig ganska nöjd. Trist att få ännu en mascara, får en i varannan box. Dessutom använder jag bara vattenfast så slänger eller ger bort dom. Hade hellre fått skuggorna som vissa fick, får aldrig skuggor. Mest mascaror och ansiktsrengöring.

 • am

  Fick lotionen, lacket, och duschkrämen. Sen fick jag lösnagaglar som verkar väldigt lovande hittills, gillade inte den rosa/lila färgen dock så dom blev snabbt lackade med black galaxy. Och en liten ögonskuggspalett med.
  Zoyalacket var fint men känns lite “meh” då jag är väldigt förtjust i black galaxy från Isadora som är mycket finare.
  Duschkrämen luktade inte värst mycket och de lilla den luktade kändes mest syntetiskt.

 • Den mascaran fick jag som prov av min Max Factor- leverantör för några veckor sedan. Jag som inte är så förtjust i False Lash Effect annars blev positivt överraskad! I min box hittade jag samma body lotion (använder den som handkräm, samma dusch (gillar inte att den luktar cola), ett rött lack av Zoya (superfint!) ögonskuggspalett och lösnaglar. En helt okej box! Har varit väldigt missnöjd med dom senaste innan den här.

 • Jag fick samma body lotion, lack och anatomicals. Sen fick jag en trio med ögonskuggor och lösnaglar från impress. Jag vart nöjd! 🙂 Men jag håller med om anatomicals, det har varit lite mycket på sista tiden!
  Jag tycker nästan det har varit lite mycket duschkrämer/gels också, tror jag har fått en fullstor av olika märken nästan varannan månad. Visst, det är skönt att slippa köpa själv och prova lite olika som man själv inte köper, men jag skulle vilja prova annat också!Men jag älskar glossybox och har varit med sen första boxen så fortsätter 🙂

 • Fick nästan samma som du,fast ett rött Zoya lack och So Susan, Micronized 8-Hour Eye Shadow Palette som jag inte har testat än.
  Är ganska nöjd, men långt från bästa boxen hittills. Hoppas nästa blir bättre:)
  Kram Linda

 • Sofie

  Fick bodylotion, ögonskugga, duschkräm, ansiktskräm och guldigt lack. Är överlag väldigt nöjd fast jag hade ju helt klart hellre fått ett rött lack än ett guldigt. Glittriga lack är inte min grej..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>