Tävling: Vinn en julnecessär från IDUN Minerals!

Jag har tyvärr inte haft tid att rodda med någon adventskalender här på bloggen i år, men en liten julig tävling kan vi väl ändå klämma in tycker jag. Den här gången är det en julnecessär från IDUN Minerals som ligger i potten, innehållandes en travel size foundation i nyansen Svea, en Gull-mascara, en fällbar kabukiborste och en spegel – totalt värde ca 1100 kr.


tävling idun


För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. IDUN minerals är kända för de vackra illustrationerna på locken på sina produkter – vad heter konstnären bakom dessa illustrationer? Maila ditt svar till tavling [at] puritybeauty.se, märk ditt mail med IDUN i ämnesfältet.

2. Lämna en kommentar till det här inlägget att du är med och tävlar. Viktigt! Du måste ange samma mailadress i din kommentar som du skickade ditt tävlingsbidrag med.


Tävlingen avslutas fredagen den 16 december 2012 klockan 23.59, och bland er som har lämnat rätt svar drar jag en vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.


Lycka till!


In English: This is a giveaway open to readers living in Sweden only.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

180 comments to Tävling: Vinn en julnecessär från IDUN Minerals!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>