Organiqs 053 Rose organic lipstick

Nyligen lanserades det danska ekologiska sminkmärket Organiqs här i Sverige. Filosofin bakom märket är att producera läckra produkter av hög kvalitet med ett högt innehåll av naturliga och ekologiska ingredienser. I sortimentet finns bland annat ett läppstift, jag har testat nyansen 053 Rose.


Organiqs 053 rose organic lipstick


Organiqs 053 rose organic lipstick1Läppstiftet kommer i en hylsa av papp (hur underbar är den inte?!), och själva läppstiftet innehåller 100% naturliga ingredienser (varav 25,2% är ekologiska) som macadamia-, babassu-, jojoba- och caldulaolja och skyddande E-vitamin. Det är utvecklat för att ge optimal komfort, fukt och vård till läpparna, och färgen består av naturliga mineralpigment.


053 RoseFärgen Rose är väldigt klädsam, en neutral rosa med en aning till kall underton, och det har en nästan helt opak täckning. Det är helt doftfritt och har en krämig, mjuk formula som känns skön och återfuktande på läpparna. Gillar! Är du ute efter läppstift med enbart naturliga ingredienser som känns sköna på läpparna, spana in Organiqs! Läppstiften kostar 115 kr/st och finns att klicka hem från Nelly.com och Organiqs.dk.

In English: The natural Danish brand makeup brand Organiqs recently launched here in Sweden. One of the products in the range is a lipstick, I’ve tried the shade 053 Rose. It comes in a cardboard tube (how cool?!) and the lipstick contains 100% natural ingredients, of which 25,2% are organic. It’s made to be comfortable on the lips while adding moisture and nourish the lips. The shade Rose is a very wearable natural pink with a hint of cool undertones, and it’s almost entirely opaque. It’s scent-free and has got a creamy, soft formula that feels soft and moisturizing on the lips. I like! If you’re looking for organic lipsticks that feels good on the lips besides looking great, check out Organiqs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Organiqs 053 Rose organic lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>