China Glaze Cranberry splash

Först ut att testas av China Glazes jullack är tranbärsröda frostlacket Cranberry splash. Det har en sån finish som får det att se ut att nästan glöda inifrån, som ett presentsnöre.

Jag älskar verkligen lystern i det här lacket, det känns som ett helt klockrent val för en julaftonsmanikyr – festligt, juligt och smickrande. Dessutom så var formulan fantastisk, lagom tjock och det täckte med bara två tunna lager. Ab fab! Gillar du den här typen av röda lack är det här väl värt att spana in, för röda nyanser är något av China Glazes specialitet. Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.


Cranberry splash


cranberry splash1


cranberry splash2


cranberry splash3In English: First out to be tried of the China Glaze holiday polishes is the bright red frost Cranberry splash. The finish makes it look like it’s almost lit from within. I really love the glow of the polish, it feels like a great maincure for christmas – festive, christmas:ish and flattering. Plus, the formula is amazing, two thin coats were enough for full coverage, and the formula was just right in consistency. China Glaze’s reds are really something spectacular, if you like this type of reds, this is well worth checking out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to China Glaze Cranberry splash

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>