Recension: Make up for ever HD powder

På senaste tiden har jag använt löspudret HD powder från Make up for ever. Precis som HD foundation är det här löspudret utvecklat med HD-filmteknik i åtanke, för att vara osynligt både för HD-kameror och det egna ögat.


MUFE HD powderHD powder kommer i en hög, rund burk i solid plast med skruvlock. Det ser vitt ut i burken men blir transparent på huden, och pudret är extremt finmalet. Det består av 100% silica-puder som ska fixera foundation, minimera intrycket av ojämnheter, matta ner huden och ge en naturlig lyster utan att verka uttorkande. Det är dermatologiskt testat, fritt från talk och kan användas på alla hudtoner.


MUFE HD powder1Jag har blivit riktigt, riktigt förtjust i det här löspudret, framförallt för att det ger en så grymt snygg finish utan att se ett dugg pudrigt ut. Dessutom så känns huden len och smidig, och jag upplever att det ger huden en snygg lyster, samtidigt som det mattar ner och fixerar underliggande bas. Var dock försiktig i doseringen, det behövs extremt lite för hela ansiktet – jag brukar knacka ut lite i locket och sedan arbeta in det i min puderborste innan jag sveper den över ansiktet.HD powder över Oriflame Ever lasting foundationÄr du ute efter ett löspuder som blir i princip helt osynligt på huden, som mattar ner samtidigt som det ger huden en fin naturlig “glow”, räcker länge och är väldigt behagligt på huden, så är HD powder pudret för dig. Jag kan inte tänka mig att vara utan det nu när jag väl har provat!

Pris: 270 kr / 10 gram
Betyg: 5/5

In English: HD powder from Make up for ever is, just as the HD foundation, made with the HD film technology in mind. It comes in a high, solid plastic jar with a screw top lid, and the extremely finely milled formula is made out of 100% silica. It looks white in the jar but is transculent on the skin, and is made to fix foundation, minimize the look of imperfections in the skin, mattify and give the skin a natural glow without being drying. It’s dermatologically tested, free from talc and can be used on all skin tones. I’ve come to completely love this powder because of the gorgeous finish you get when using it. It looks basically invisible, not powdery at all and the skin gets a nice “matte” glow and fixes your base. A little goes a very long way, I put some in the lid and then work it into my powder brush before sweeping it onto my face. Highly recommended!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Recension: Make up for ever HD powder

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>