Månadens produkt – November 2012

mp nov12Visst har november har varit ovanligt mörk och grå i år, eller är det bara jag? Månadens produkt är därför något som har piggat upp mig den ena trötta morgonen efter den andra – nämligen den ljusreflekterande concealern Stroke of light eye brightener från bareMinerals. Jag har nog använt den här konstant sedan jag fick hem den, faktiskt, vilket är rätt ovanligt, så bra tycker jag att den är!


mp nov 2012Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: Product of the month for November 2012 is the light reflecting concealer Stroke of light eye brightener from bareMinerals. November has been so dark and grey this year, so this one has been my lifesaver! I’ve used it every day since I got it, which is pretty unusual when it comes to me. Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Månadens produkt – November 2012

  • November har varit extremt grå! Det blir liksom aldrig ljust på dagarna.

  • Linda T

    Ännu en månad med Esteé Lauders double wear light foundation. Är fullständigt kär i den. 🙂

  • Snälla Sanna, jag behöver hjälp! Jag har ganska vindkänsliga ögon, och jag är så jävla less på att lägga ner en massa jobb på en jättesnygg ögonmake för att sen bara gråta bort allting på väg till bussen. Har någon ögonskuggsprimer från isadora som inte hjälper ett skit. Vilken primer skulle du rekommendera? Vad får skuggan att sitta bäst, trots tårar? Supertacksam för svar! <3

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>