Lime Crime Poisonberry lipstick

Den andra produkten som låg i paketet som jag fick av Viola på posten häromveckan är det plommonlila läppstiftet Posionberry, även det från Lime Crimes Alchemy-kollektion. Det här är det första läppstiftet jag testar från märket, konstigt nog – jag har suktat över dom sedan dom släpptes 2009!


Limecrime poisonberry lipstick


Limecrime poisonberry lipstick1Vi kan börja med att prata om hylsan, som är ungefär hur fin som helst. Jag menar; rosa, holografiskt glitter och enhörningar, hur kan det någonsin gå fel?! Love it! Själva läppstiftet är mjukt och krämigt, och färgen är en djup, vampig plommonlila. Stiftet har en doft av vanilj som påminner väldigt mycket om doften på MACs läppstift.


poisonberryFärgen är verkligen hur fin som helst, men det kräver att man har ordentligt återfuktade läppar innan man applicerar, annars blir det lätt flammigt. Lite djupare och vampigare än MAC Rebel, det här är en välkommen kompis i min läppstiftssamling – tusen tack Viola! Jag vill definitivt ha fler och suktar efter bland annat No she didn’t, Countessa flourescent, Airborne unicorn, D’lilac, My beautiful rocket och Serpentina. Lime Crimes läppstift kostar $15.99/st och finns att klicka hem från deras webshop.

In English: Sweet Viola also sent me the lipstick Poisonberry from the Lime Crime Alchemy collection with the package I got from her last week. This is the first Limecrime lipstick I’ve tried, which is kinda weird since I’ve been lemming them since they were released in 2009. The lipstick comes in a gorgeous pink tube with a holographic unicorn on it. Seriously, what’s not to love about the packaging?! The lipstick itself is soft and creamy, and the shade is a deep, vampy plum purple. The lipstick has got a vanilla scent very similar to MAC lipsticks. The shade is gorgeous, but you need to have properly moisturized lips for it to apply evenly. A bit deeper and vampier than MAC Rebel, this is a very welcome friend in my makeup stash – thanks a bunch, Viola! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Lime Crime Poisonberry lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>