Deborah Lippmann Let’s go crazy

Nagellacksmärket Deborah Lippmann är kända för sina unika nagellack i vackra, fyrkantiga flaskor. Ett av lacken i sortimentet heter Let’s go crazy och har en djup lila jellybas, fullspäckat med multifärgade glitterpartiklar i olika storlekar.

Det här är ett sånt lack som jag har svårt att slita ögonen ifrån, det är helt otroligt vackert, udda, färggrannt och dovt på samma gång och jag fullkomligen älskar det. Jellybasen gör dessutom att det blir extremt blankt, vilket passar sjukt bra ihop med det vackra glittret. Formulan var väldigt lättlackad, jag drog på tre lager för full täckning. Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.


Let's go crazy


Let's go crazy1


Let's go crazy2


Let's go crazy3In English: Deborah Lippmann are known for their unique polish shades in gorgeous square bottles. One of them is called Let’s go crazy and is a deep purple jelly with multi coloured glitter in different sizes. This is one of these polishes that I have a hard time stop staring at, it’s absolutely gorgeous, odd, colourful and dark at the same time and I absolutely love it. The jelly base also makes it very shiny, and the formula was excellent to work with. I did three coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

28 comments to Deborah Lippmann Let’s go crazy

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>