Recension: Formula 10.0.6 Best face forward Daily foaming cleanser

Rengöringen Best face forward från amerikanska hudvårdsmärket Formula 10.0.6 är en mild och löddrande rengöringsgel som ska ta bort smuts, fett och orenheter. Den beskrivs som skonsam mot huden och även som lugnande.


Formula 10.0.6 Best face forward daily foaming cleanserProdukten kommer i en stilren, smal vit klämtub med snäpplock. Rengöringen har en gel-konsistens och får ett bra lödder på huden, och den har en lätt, fräsch doft. Den innehåller bland annat passionsfrukt som är rik på antioxidanter som lugnar huden men även reducerar och reglerar produktionen av sebum, och grönt te som är antibakteriellt och har en lätt peelande effekt som ska hjälpa till att rensa ur orenheter i porerna.

Den här rengöringen fungerar riktigt, riktigt bra på min blandhy. Den tar effektivt bort smuts, fett och makeup, utan att torka ut huden eller irritera den, och jag har faktiskt varit i princip fri från blemmor och utslag i ansiktet sedan jag började använda denna. Den fungerar även bra när det börjar bli vinter ute och min hy blir känsligare, men jag kommer snart att byta ut den mot en rengöringsmjölk som skyddar huden mer när temperaturen börjar sjunka under nollstrecket. Kort och gott – en effektiv, prisvärd löddrande rengöring för dig med normal till kombinerad hy, som inte torkar ut eller irriterar.

Pris: 99 kr / 150 ml
Betyg: 5/5

In English: Best face forward Daily foaming cleanser from American skincare brand Formula 10.0.6 is a foaming gel cleanser that is made to gently remove dirt, oils and impurities. It contains passionfruit to soothe the skin and reduce and control the sebum production, and green tea which is antibacterial and has got a slight peeling effekt. This cleanser works really well on my combination skin, it’s effective in removing dirt and makeup while not being drying or irritating for the skin. A great foaming cleanser for normal to combination skin at a great price point!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Recension: Formula 10.0.6 Best face forward Daily foaming cleanser

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>