IsaDora Polar nights

Med julkollektionen Northern lights lanserar IsaDora tre nagellack. Det som helt klart har blivit mest omtalat är Polar nights, som är ett mörkblått jellylack fullspäckat med små och stora glitterpartiklar i silver.

Det här är helt klart det vackraste mörkblå lacket jag har sett på länge, jellyformulan gör att skimret skiner igenom nästa lager vilket bidrar till ett vackert djup i lacket. Det ser ut som en vacker stjärnhimmel en mörk, kall midvinternatt på mina naglar och jag fullkomligen älskar det! Formulan var trevlig och lättjobbad, två lager räckte för full täckning. Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.


polar nights


polar nights1


polar nights2


polar nights3In English: IsaDora released three polishes with their holiday collection Northern lights, and the one that has been most talked about by far is Polar nights – a dark blue jelly filled with small and big silver glitter particles. The jelly formula allows the glitters shine through the next layer of polish which adds depth, and it looks like a starry sky a cool, dark winter night on my nails. Total love! I did two coats and the formula was wonderful.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to IsaDora Polar nights

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>