OPI Nein, nein, nein! OK, fine

Lacket med det definitivt roligaste/konstigaste namnet ur OPIs höstkollektion Germany är Nein, nein, nein! OK, fine, som är ett mörkt, grågrönt cremelack. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig av detta, men det är riktigt klädsamt på naglarna om än lite tråkigt nu till hösten – det liksom bara smälter in med det gråa, smutsiga ute och jag hade nog gillat det mer om jag hade burit det när trädens löv var eldröda. Det gifter sig fint på min hudton och har en tydlig grågrön nyans som ser mer grå ut i vissa ljus och mer grön ut i andra, utan att vara nästan-svart. Formulan var finfin den med, lagom tjockt och två tunna lager räckte för full täckning. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


Nein, nein, nein! Ok, fine


Nein, nein, nein! Ok, fine1


Nein, nein, nein! Ok, fine2


Nein, nein, nein! Ok, fine3In English: Nein, nein, nein! OK, fine from the OPI fall collection Germany is a dark greyish green creme. I don’t really know what I’d expected from this, it’s very flattering on my nails but feels a bit boring now that everything outside is just flat and grey – I would probably have appreciated the colour more when the leaves on the trees were colourful. The formula was excellent, I did two thin coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to OPI Nein, nein, nein! OK, fine

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>