IsaDora Stardust Cream mousse eye shadow

Med julkollektionen Northern lights släpper IsaDora en ny nyans av Cream mousse eye shadow – Stardust, en kall metallisk silver. Cream mousse eye shadow är formulerade för att vara ultralätta, sitta länge utan att lägga sig i veck och ge massor med skimmer och lyster. De kan även användas som en primer under andra ögonskuggor.


IsaDora stardust cream mousse eye shadow


IsaDora stardust cream mousse eye shadow1Skuggorna kommer i hylsor på 2,1 ml med inbygd borstapplikator med riktiga borst, och själva konsistensen är fluffig, lätt och ganska silkig. Dom är lätta att tona ut med fingret till en skir och jämn bas som i tunna lager torkar på plats väldigt snabbt, och sedan sitter på plats även på oljiga ögonlock utan att lägga sig i veck. De fungerar även utmärkt att använda som klistrig bas för skuggor som inte riktigt fäster optimalt på huden på egen hand.


IsaDora stardust cream mousse eye shadow2


IsaDora stardust cream mousse eye shadow swatchJag gillar tanken bakom Stardust, men tyvärr så går den inte riktigt hela vägen hem hos mig, då den är ganska skir och därmed blir ganska diskret på ögonlocket – lägger man på för mycket så torkar inte skuggan ner och lägger sig i veck, men sitter som berget och är lätt att tona om man lägger ett tunt lager som man sedan tonar med fingret. Är du ute efter en skir, skimrig silvrig ögonskugga och gillar krämkonsistensen, eller vill ha en klistrig bas till en metallisk silverögonskugga, kan Stardust vara väl värd att spana in. IsaDoras cream mousse eye shadow kostar 129 kr/st, nyansen Stardust finns ute i butik nu.

In English: There is one new shade of Cream mousse eye shadow in the IsaDora holiday collection Northern lights – Stardust, which is a platinum silver. Cream mousse eye shadow are formulated to be ultra light, stay on the skin without creasing, and have a glimmery pearly finish. They can also be used as an eyeshadow base. The shadows come with a built in brush applicator and feel lightweight, fluffy and quite silky on the skin. They are easy to blend with the finger and thin layers dries down quickly to a crease-free finish that even works on oily lids. I am a bit disappointed with Stardust though, it’s a bit too sheer for my taste, and you need to apply these in thin layers for them to stay put, or they will crease. If you’re looking for a sheer, sparkly silver or a sticky base to use under a platinum silver, it might be worth checking out.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>